Hvordan du planlægger en lille baggård med et dæk & spabadHar begrænset plads i din baghave præsenterer en række udfordringer, men det bør ikke betyde at give afkald på din drøm om en sensationel udendørs boligareal. Med en ordentlig planlægning, selv den mindste baggård kan blive hjemsted for et dæk, varmt karbad og andre luksusting. Få mest muligt ud af hver del af din værftet at komme dertil.

Instruktioner

•Measure dimensioner af din baghave. At vide nøjagtigt, hvor meget plads du har til at arbejde med gør planlægning din baghave og designe dine dæk og spabad kabinet meget lettere.

•Undersøg tilstand og struktur af dine eksisterende dæk hvis du har en. Du kan spare plads ved at placere spabadet på dine dæk, men en unsturdy dæk kan ikke bære vægten af karret og vand. Har en entreprenør gøre en strukturel analyse, før du placerer et spabad på en eksisterende dæk.

Kortindgangsdør din lokale myndigheder og bede om eventuelle krav til set-back for dæk, spabade, kurbade eller andre baggård strukturer. De kan kræve at placere disse elementer et bestemt antal fødder fra den hjem, eller dem et minimum afstand fra enhver eksisterende hegn, afhængigt af lokale love.

•Sketch et layout til at skalere, af hvordan du vil have din færdige baggård til at se. Udpege de steder, hvor du ønsker dækket, spabad og andre strukturer til at gå. Bruge baggård målinger er fremstillet i trin 1 til at bestemme den optimale størrelse af spabad og dæk. For eksempel, hvis du har en meget lille gård, arbejde i spabad personlige størrelse i stedet for en større, familiens størrelse enhed.

•Shop for dæk kits, spabade, pavilloner og spabad kapslinger, der opfylder din størrelsesbegrænsninger og stadig give dig plads til at nyde din baghave. Vælg de rette elementer til din baghave, baseret på samlede plads.