Hvordan at eftermontere en bruser armatur

Hvordan at eftermontere en bruser armatur


Bruser vandhaner er funktionel inventar, der tillægger din Bruser VVS og levere vand i bruseren eller karbad. De er også vigtige elementer i badeværelse indretning. Bruser vandhaner kommer i en bred vifte af stilarter og finish, og ofte skal udskiftes under badeværelse renovering. Hvis du vil bruge en hane, der ikke er samme størrelse som din nuværende vandhane, har du mulighed for eftermontering det at arbejde med din nuværende VVS, hvilket ville være meget mere vanskeligt og dyrt at opgradere.

Instruktioner

•Shut vandforsyningen til dit brusebad at forhindre affald i tilfælde af et problem med hane eller ventiler. Slukke for vandet på din måler eller ved at lukke off en pibe i din kælder, der leverer vand til badeværelset.

•Tag din vandhane ved at skubbe det ud eller at skrue det i hånden, hvis det er muligt. Pak det ind i en bomuldsklud til at forebygge ridser og bruge en rørtang, hvis vandhanen er for stram til at fjerne manuelt.

•Measure diameter af røret, at vandhanen dias eller skruer på, ved hjælp af et målebånd. Måle diameteren af vandhanen du ønsker at eftermontere for at arbejde i dit brusebad.

•Vælg en adapter, der svarer til de to målinger du tog til din pibe og nye hane. Anvend blikkenslagere tape til rør i din væg og skru adapter til det, stramning det med en rørtang. Skrue på vandhanen efter indpakning det i en bomuldsklud, efter samme procedure.

Tips & advarsler

  • I stedet for at installere en adapter til at eftermontere en bruser armatur, overveje at tilføje en perlator. Beluftere tilføje vand til vand som løber gennem, så du kan spare på vandet ved at reducere mængden af strømmen uden at reducere vandtrykket.
  • Den Federal Energy Management Program anbefaler ikke installere nogen flow begrænsere under vandhanen eftermontering, da de kan reducere flow for meget og øger risikoen for termisk chok.