Hvordan man dyrker Rainier kirsebærtræer

Hvordan man dyrker Rainier kirsebærtræer


Rainier kirsebær er den standard sort i kategorien blush. De er gule og røde, 7/8 tommer bred med fast frugt. De er ekstremt vinter hårdfør og Cornell University, meget produktiv. Mens Bing kirsebær høst midt sæson, er Rainier sorter klar til plukning af seks til otte dage senere. Rainiers kommando en merpris over de mørkt røde former.

Instruktioner

•Dig et hul 18 inches dyb og 18 inches lang. Sæt den kirsebær træ rødder i hullet og delvist genopfylde det fjernet jorden. Tryk let på jorden. Holde graft union omkring 3 inches over jordhøjde. Træk på planten forsigtigt, hvis det er nødvendigt, at holde det på det rette niveau.

•Fyld hullet helt med jord og tamp for at fjerne luftlommer. Give hvert træ 2 gallons af vand for at få det etableret. Sætte en 12-tommer cylinder af hardware klud rundt i bunden af træstamme at holde kaniner væk.

•Kapacitet træ hver to uger medmindre det har regnet mindst 1 tommer siden den sidste vanding.

•Hold området omkring kirsebærtræer weed-fri med en radius på 3 til 4 fod. Sprede herbicider, men holde kemikalierne 2 fod fra stammen. Skiftevis, træk ukrudt i hånden. Ukrudt konkurrerer med kirsebærtræ for vand og næringsstoffer.

• Giv træerne en nitrogen mad såsom urinstof og ammonium nitrat to uger efter plantning derefter igen seks uger efter plantning. Du kan også bruge en komplet blanding med et forhold som 10-10-10. Give hvert træ 0,05 pounds af faktiske kvælstof. Sætte maden 6 til 8 inches fra stammen til at holde Rainier kirsebær fra at blive beskadiget. Befrugte Rainier kirsebærtræer med kvælstof årligt.