Hus rengøring rutinemæssig tidsplan liste

Hus rengøring rutinemæssig tidsplan liste


Udvikle en hus-rengøring rutine kan hjælpe med at fjerne skulle afsætte en hel dag til din huslige pligter. Opdele de store rengøring opgaver over en uge hjælper med at få alle arbejde på en effektiv måde. Oprettelse af et hus-rengøring liste sætter mere tid tilbage i tidsplanen for fritidsaktiviteter.

Major gøremål

De vigtigste gøremål i dit hjem, der ikke udføres på en regelmæssig basis, såsom ovn rengøring, udvendige og indvendige vindue rengøring, tæppe og polstring rengøring og toiletter, skal føjes til en årlig tidsplan den frekvens, som arbejdet udføres. For eksempel, hvis du typisk rense din ovn en gang om måneden, vælge en dag i kalenderen til at rense ovnen hver måned.

Holde alle de tunge arbejde afsættes til en dag kan være udmattende. Breder sig ud de store gøremål kan gøre arbejdet mindre anstrengende og kan holde dig fra at få overvældet med det store arbejde. Sørg for at begrænse de store gøremål til ét pr. dag.

Daglig rengøring

Den daglige rengøring liste indeholder alle de gøremål, der er udført hver uge i hjemmet. Nogle rengøringsopgaver, såsom opvask, fejende og generelle ryddeligt arbejde, skal ikke indgå i den ugentlige rengøring tidsplan. Opgaver som skiftende lagner, vasketøj, vaske gulve, rengøring af badeværelse og polering møbler kan fordeles mellem dagene i ugen. Tidsplanen skal tage hensyn til andre gøremål og engagementer, som du har i løbet af ugen, såsom arbejde, skole eller frokost engagementer.

Rotation

At give rum i dit hjem en dyb rengøring kan føjes til tidsplanen på en roterende basis. For eksempel, vælge et værelse en gang eller to gange om ugen til at give en komplet grundig rengøring. Roterende de værelser, der er givet den dybe rengøring behandling vil sikre, at hvert værelse får en god skrubbe på en regelmæssig basis.