Hvordan virker et spabad med en Hej-Limit Switch arbejde?

Hvordan virker et spabad med en Hej-Limit Switch arbejde?


Som beroligende som varmen i dit spabad vand kan være, kan vand, der er for varmt være farlige. Funktioner er indbygget i spabad vandvarmer til at sikre sikker drift. En af disse er high-limit switch, undertiden skrevet som "Hej-limit" skifte.

High-Limit Switch

High-limit switch er en sensor, der signalerer vandvarmer til at holde op med at fungere, hvis temperaturerne stige for højt. Typisk, at kontakten er indstillet til at lukke ned på 120 grader Fahrenheit. Højere temperaturer kan skade varmer forsamlingen. For at fungere ordentligt, kræver high-limit switch den frie strøm af vand i karret og korrekt kalibrering af termostaten, blandt andre faktorer.

High-Limit Switch placering

High-limit switch af et spabad er inkluderet i den vandopvarmning forsamling. Typisk, sådan en forsamling er sammensat af en isoleret varmespiral er dækket af en kappe af korrosionsbestandigt materiale. Enhedens termostat er også inkluderet i forsamlingen. Forsamlingen boliger er sammensat af et holdbart materiale, såsom rustfrit stål.

Hvordan varmt karbad fungerer

Hot tub vand er trukket fra overfladen af en pumpe. Pumpen slynger vand over varmer forsamlingen. Varmen fra spoler i forsamlingen er overført til vandet. Når vandet er opvarmet, flyder det i rør og ind i karret via jetfly. Det vand, der når karret er varm nok til at dulme væk ømhed og smerter. Hvis karret vandet er koldt, kan din varmespiral brændes ud og trænger til udskiftning. Alternativt, koldt eller køligt vand kan indikere, at din high-limit switch bliver fejlagtigt udløses.

High-Limit Switch udløsere

Som med sensor elementer i mange apparater, high-limit switch kan funktionsfejl eller tur til andre grunde end overdreven temperatur. Hvis filtrene spabad er tilstoppet eller beskidt, strømmen af vand vil være begrænset. Dette kan forårsage high-limit switch til at udløse shut-off ved temperaturer lavere end den forudindstillede grænse. Derudover hvis du tænder fejlagtigt spabad kontrol mens karret er tørt, kan temperaturen i vandvarmeren forsamling stige så højt at smelte monteringsprocesser. High-limit switch problemer kan opstå, når du tømme din balje og derefter refill, da luften kan fylde rørene, at formidle vand til karbad. Tilstedeværelsen af luft i rør kan også forårsage high-limit switch til turen. Kalibrering termostat ved for høj en temperatur er en anden måde at udløse high-limit switch.