Ideer til badeværelse vægfliser

Ideer til badeværelse vægfliser


Flisebelagte vægge i badeværelset er en nødvendighed, ikke kun for indeholdende våde rum såsom badekar eller bruser, men også for at give en visuel fundament for resten af rummet. Badeværelsesfliser kan være lige så elegant eller afslappet som du ønsker, med alt i mellem. Med det enorme opbud af fliser muligheder er du sikker på at finde en flise egnet til din indretning.

Tumlede marmor

Tumlede marmor fliser har en glat overflade og en ru, bedrøvet udseende. Generelt er disse fliser 4 inches af 4 inches med en 12 tommer af 12 tommer indstilling. Enten størrelse er passende til væg eller gulv brug. Bruge 12-tommer flise på vægge og trim med mindre flisen til visuel interesse. Brug 4-tommer fliser som en tilbage splash omkring en vask. Tumlede marmor fliser kommer i en vifte af farver fra skifer grå til grøn til terra cotta. Det er nødvendigt at forsegle tumlede marmor fliser for at forhindre grubetæring og farvning. Når forseglet, holder flisen godt til års brug.

Skifer fliser bringer skønhed af naturen indendørs. Skifer fliser varierer i farve fra blå grå til kobberfarvet terra cottas og varme gule. Brug skifer på badeværelset vægge til tekstur og farve. Sæt flisen i en lige linje mønster og slut af med fliser lagt diagonalt på gulvet. Hver enkelte skifer fliser vil have sin egen stil med åretegning, farve og veining. Skifer skal forsegles for at undgå grubetæring og farvning.

Mosaik flise

Mosaik fliser er små fliser lagt på en maske opbakning, som er tiltrådt vægge med en speciel lim. Den trådnet opbakning på mosaikfliser giver mulighed for stor kreativitet og forskellige farvekombinationer. Småsten, marmor og glas bruges til at oprette forskellige stilarter af mosaik. Fliser er omkring 1-2 inches i størrelse og er ofte sekskantede eller runde form, selv om en kvadratisk form er standard. En fordel for mosaik fliser er, at den trådnet sikkerhedskopiering kan være skåret til at passe hårdt for at nå steder, hvilket gør det nyttigt for brugerdefinerede programmer. Mosaik fliser er fleksibelt at bruge, holdbart og nemt at installere.