Reparation fyr trappe slidbaner

Reparation fyr trappe slidbaner


Pine trappetrin kan blive slidt og revnet med brug. De kan trække væk fra trappe stringer understøtter og skabe en fare for dem, der går på dem. Fyrretræsbrædder kan også græde pitch, der kan blive en sticky rod. Mindre problemer kan fastgøres med trappe slidbanen stadig på plads. En trappe slidbane at har crackedthanks gennem på undersiden kan dog være nødvendigt at blive fjernet for at lave det ordentligt.

Instruktioner

Små revner

•Tag på en ansigtsmaske og sikkerhedsbriller. Sand trappetrin med ru-grus sandpapir for at fjerne finish. Glat ned de rå overflader med fine sandkorn sandpapir, indtil de er selv og gratis fra splinter og pitch. Tør ned pine trappetrin med en tack klud.

•Åbn nogen i nærheden vinduer eller døre til ventilation. Udfyld eventuelle overflade revner på pine trappetrin med epoxy caulk. Lad epoxyen caulk sæt natten over. Sand ned trappe slidbaner med fine sandkorn sandpapir for at fjerne eventuelle overskydende epoxy caulk.

•Walk på de slidbaner og lyt til pibende eller løs steder. Refasten trappetrin til stringere med negle og en gummihammer eller skruer og en skruetrækker. Tjekke levelness af hver trapper slidbane med en Selvbygger niveau.

•Sæt træ shims mellem slidbaner og stødtrin på en trappe, der ikke er niveau. Forsigtigt hammer shims med en gummihammer indtil slidbaner er niveau. Afbryde dem under slidbaner med hænderne eller med en kølle. Sand shims med ru-sandkorn sandpapir, indtil du ikke længere kan se dem.

•Applicer shellac med en pensel til at pine trappe trin for at sikre, at ingen pitch lækager fra træet. Lad shellak tørre natten. Let sand shellacked overflader med fine sandkorn sandpapir. Tør trappetrin med en tack klud. Børste plet på hver trappe slidbane med en pensel, og lad overfladen tørre i 24 timer inden du går på dem.

Store revner

•Wedge en lille brækjern tip mellem den beskadigede trappe slidbaner og deres risers. Placer en lille træ-blok under brækjern til at minimere skader på tabicas. Løft op på brækjern, og fjerne hver halvtosset trappe slidbane.

•Klik trappe trin. Måle længden af revner med et målebånd. Skar patches fra halv-tomme krydsfiner med en Båndsavens, der vil passe over revner. Vedhæfte krydsfiner pletter på undersiden af trappetrin med Carpenters lim. Lad limen tørre natten. Stramme pletter ved boring fire guide huller med en boremaskine og derefter vedhæfte skruer med en skruetrækker.

•Køre den en perle af trappe lim rundt om kanterne på undersiden af hver beskadiget trappe slidbane og toppe af tabicas. Tryk på hver trappe træde tilbage til sted på stringere, og søm eller skrue dem ned. Lad limen sat for op til en uge.

•Kontrollér levelness af hver trapper slidbane med en Selvbygger niveau. Sted træ shims mellem slidbaner og stødtrin på en trappe, der ikke er niveau. Forsigtigt hammer shims med en gummihammer indtil slidbaner er niveau. Afbryde dem under slidbaner med hænderne eller med en kølle. Sand shims med ru-sandkorn sandpapir, indtil du ikke længere kan se dem.