Hvordan udskifter jeg patronen på en dobbelt-grebs køkkenarmatur?

Hvordan udskifter jeg patronen på en dobbelt-grebs køkkenarmatur?


En dobbelt-grebs køkkenarmatur kræver lidt ekstra knofedt at udskifte sine patroner. Dette er fordi hver patron er indeholdt i et håndtag, og der er to af dem. Rettelsen vil stoppe lækager og vende tilbage vandhanen til som-ny betingelse. Det tager cirka en halv time og kræver kun de mest basale værktøjer. Ingen VVS erfaring er nødvendig for at gøre dette nemt hjem fix - bare være klar over, hvor din vandhane er designet.

Instruktioner

•Shut vand ventiler under køkkenvasken til at forhindre vand ind hane, mens du arbejder på det.

•Tag off hætter på håndtag eller håndtag du planlægger at arbejde på ved nysgerrige dem op med en lille skruetrækker eller kniv. Løsn skruerne holder håndtag til vandhanen stilken med en unbrakonøgle. Skub håndtag.

•Løsn møtrikken holder patronen på stativ med et sekskantet skruenøgle. Fjern møtrikken og derefter træk patronen ud af vandhanen.

•Skub spidsen af Allen skruenøgle til hul inde vandhanen hovedet og trække sig ud pakninger inde. De kaldes sæde spændeskive og foråret. Undertiden kommer disse med patronen, selv. Hvis ikke, fjerne dem manuelt.

•Sæt en ny pakning plads i hullet til at erstatte den ene bare fjernet. Derefter orientere den nye patron så de rillede sider passer ind i rillerne i vandhanen. Skub det ind i vandhanen.

•Stram møtrik at holde patronen på plads. Derefter skubbe håndtaget tilbage på og stramme skruen for at fastgøre den til vandhanen stilken.

•Åbn vandet ventiler for at kontrollere for lækager. Hvis du ser en lækage, slukke for vandet, Fjern håndtaget og spænd låsemøtrikken med Skruenøglen. Derefter erstatte håndtaget og tænd for vandet igen.