Hvordan til at plante hjorte mad parceller

Plantning mad parceller for hjorte kræver nogle planlægning. Det er vigtigt at vide, hvilke typer af foderafgrøder at plante for at tiltrække rådyr. Du forsøger muligvis at give fødevarer at gøre rådyr du jage sundere og hjælpe dem med at vokse større trofæ gevirer. Af hjorte plot størrelse betyder ikke noget næsten lige så meget som kvaliteten af mad Hjort høst fra det.

Instruktioner

•Vælg typen mad du vil plante i hjorte mad plot. Plante fra brassica familien af græsser, hvis din hjorte plot er i de nordlige stater. Disse planter omfatter majroer, spinat og sennep greens. Vælg en blanding af kløver frø til plante hvis du har tid til at pleje kløver patch indtil det etablerer sig, normalt to til tre år efter plantning. Vælg American fælles Vikke, hvis omkostningerne ikke er en faktor og ønskede et højt proteinindhold hjorte plot. Sætte hvede, havre og rug i mad plot, hvis du vil have noget let til at vokse. Ulempen er, de giver mindre protein. Vignabønne og bønner giver højt proteinindhold, men når Hjort spiser ærter eller bønner, planter har lidt yderligere værdi.

•Till jord let ved at knytte en roterende hakke til din traktor. De fleste frø skal være mindre end 1/4 tommer fra overfladen, så du ikke behøver at bekymre sig om at dreje over meget af den overflade jord.

•SOW frø ved hjælp af en frø bore, hvis du har en. Hvis du foretrækker, skal du bruge en broadcast såmaskine. For de bedste resultater med en seeder, så halv frøene som du arbejde din vej mod nord og syd i hjorte plot. Så anden halvdelen, mens du arbejder dig vej øst og vest. Frø du plante type bestemmer, om det er nødvendigt for at dække frøene. Let rive feltet hvis frøet behov dækker.

•Tilvejebringelse tilstrækkelig vand til planterne under deres vækstsæson. Klippe foder græsser, såsom Kløver, når det er relevant.

•Harvest hjorte mad afbilder som de modne, medmindre du planlægger at lade dyrene æder dem naturligt. For eksempel, kombinerer havre og gemme korn i lærredssække til foder til hjorte i vintermånederne.

Tips & advarsler

  • Kontakt din lokale udvidelse kontor inden plantning af eventuelle nye planter til dit område. Disse planter kan være invasive og forårsage problemer med eksisterende anlæg.