Sådan Fortæl Hvis en propan Regulator er dårlig

Sådan Fortæl Hvis en propan Regulator er dårlig


Propan gas tilsynsmyndigheder styrer strømmen af gas frigivet fra forsyning tank. Regulatoren indeholder en ventil med en fjeder, som gælder pres for en gummi membran, adskille regulatoren til højt og lavt tryk sider. Højtryk side af regulator tillægger propan levering tank, med lavt trykside tilslutning til systemets forsyning slange. Når en propan regulator mislykkes, er årsagen normalt relateret til skade på gummi membran. Du kan fortælle, hvis en propan regulator er dårligt ved at udføre en trykprøvning med et manometer.

Instruktioner

•Forbered system for som flow trykprøvning. Luk spærreventil på propan tank. Fjerne outlet prøven port plug i lavtryk side af regulator med en skruenøgle. Skrue gevind test montering af trykmåleren i prøven port, indtil det er hånd-stramt, og stram derefter forsigtigt med en skruenøgle. Skub slangen af trykmåleren over modhager af prøven port med fingrene.

•Åbn gassen levering ventil og tænde alle pilot lys for alle apparater koblet til systemet. Check læsning på manometer; Det bør holder konstant på 11 vand kolonne inches af pres. Hvis ikke, Skru hætten fra den regulator foråret ventil tårn, og drej justeringsskrue ind eller ud, indtil trykket når 11 vand kolonne inches.

•Drej på alle apparater tilsluttet gassystemet, til deres højeste indstillinger. Vente fem minutter for at bekræfte trykket læsning på trykmåleren forbliver stabil. Pres udsving på dette punkt angiver regulatoren er defekt, og du behøver ikke at fortsætte med testen.

•Gennemfør en lock-up test på regulatoren. Slå kontrol af alle apparater og derefter lukke gas ventiler for hvert enkelt apparat. Trykket læsning på trykmåleren bør straks stige, men ved ikke mere end 30 procent, eller til et maksimalt pres på 14,3 vand kolonne inches af pres. Dette er "lock-up" pres; maksimalt pres en velfungerende regulator vil give system at nå. Fortsætte med at se læsning på trykmåleren i et minut. Hvis trykket fortsætter med at stige, er regulatoren defekt.

Tips & advarsler

  • Pres test vil være mest præcise, når udbuddet tank er mindst halvt fyldt.