Hvordan man opbygger en sten udendørs ildgruben

Hvordan man opbygger en sten udendørs ildgruben


Som milde vejr nærmer sig, ser nogle familier frem til at komme hjemmefra og tilbringe nætter i ørkenen. En del af sjove og oplevelse af at være udendørs natten har et brand til at lave mad på, giver dig let og give varme. Den enkleste måde at gøre dette er ved at bygge en sten ildgruben. I de fleste områder er de materialer, der er nødvendige for at bygge en hurtig, nem og sikker sten ildgruben nok lige i nærheden.

Instruktioner

•Investigate de forordninger, hvor du planlægger at bygge din sten brand pit for at sikre du ikke gør noget ulovligt. Hvis du er på offentlig ejendom, såsom en park, kontrollere park forordninger på enten park hovedkvarter eller på webstedet park. Hvis du ønsker at opbygge pit i din baghave, tjekke din by, by eller landsby hjemmeside eller ringe til din rådhus.

•Kontrollér området hvor din pit bliver at sørge for der er ikke noget brændbart i nærheden. Det bør være overhængende træer, træ strukturer og andet, der kan brænde.

•Brug din skovl til at markere cirkel for dit brand pit. En god diameter for 3 til 4 personer er 2 til 2 1/2 fod. Grave ud nok af indersiden af cirklen for at få dig ned til den nøgne jord, at fjerne enhver græs eller blade, der kan brænde. Det bedste grundlag er tør jord, grus og tørt sand.

•Arrange din sten inde i cirklen, som du lige har gravet. Lægge sten tæt til hinanden eller overlapper dem lidt for at holde ilden indeholdt i cirklen.