Hvordan man kan stoppe en udvaskning på en bjergside landskab

Hvordan man kan stoppe en udvaskning på en bjergside landskab


Købe et hus i solrigt vejr fortælle ikke altid dig alt hvad du behøver at vide om et kuperet landskab. Uanset om du står over for problemer forårsaget af stabil afstrømning eller periodiske kraftige storme, kan det være både oprørende og potentielt farligt at opdage bjergskråning udvaskning på din ejendom. Heldigvis kan en række strategier hjælpe dig med at dæmme op for erosionen. Lær at afskrække, aflede og omdirigere vandafstrømning for at beskytte dit hus og ejendom mod skader.

Instruktioner

Fastsættelse af problemet

•Tag fotografier af dine erosion problemer mens din bjergskråning oversvømmelser. Dette gælder for alle strategier for at forhindre udvaskning. Selv om at tage billeder af erosion lidt ligner at få din forlovede gennem influenza, når du kan undersøge værst objektivt, synes alt andet lettere. At have billeder holder detaljerne og kompleksiteten af afstrømning problemer klart i dit sind. Hvis afstrømning ender i oversvømmelser, fotografere, også.

•Prioritize de strategier, der vil hjælpe dig med at løse de største dele af problemet først. Forhindre afstrømning indebærer sædvanligvis, en kombination af afskrække, aflede og omdirigere strategier. Hvis du ikke er sikker på, hvor man skal begynde, starter på toppen af bjergsiden, formentlig kilden til vand, og arbejd dig ned.

•Hold fokus i alle strategier for at give vandet et sted for at gå udover ned din hill. Solide løsninger afhænger ikke bare på opstemning op for strømmen, men snarere at sætte den til produktiv anvendelse. Det kan tage en kombination af strategier og flere projekter til at løse hele problemet.

Anvende strategier

•Undersøg område omkringliggende erosion at anvende afskrækkende strategier. Afskrækkende strategier koncentrere sig om at levere nok veldrænet områder, at vand er absorberet i jorden, før det opnår den volumen og hastighed at gøre skade. Tilføjelse af sand, grus og sten til tung lerjord lader vand blød i stedet for at køre off jord. Høj-dræning landskabspleje på toppen af din hældningen og dyb sand og rock-fyldte senge indeholdende tørstige planter kan hjælpe. Tilføjelse af en mund-wide dræning kant på begge sider af en brolagt indkørsel lader vand lægges i blød i stedet for køre. Udskiftning unødvendig brolægning med fordelte sten, gør woodchipped stier eller grusbelagt områder din værftet mere vand absorberende.

•Employ afbøjningsområde strategier når du tilføjer flere dræning er ikke nok. Afbryde stabile hældningen af din bakkeskråning med meget store sten, grupperet beplantninger og tilfældige terrasser omkranset med udendørs-grade tømmer eller nedfaldne træstammer. At skabe denne form for forhindringsbane bremser og bryder op for strømmen af vand. Grupperet beplantninger af store tørstig indfødte buske opsuge fugt og terrasser teknikker af alle slags Lad akkumulerede vand lægges i blød i når det er nødvendigt.

•Langsom tempo af afstrømning vand ved at give det et nyt formål. Fransk afløb og drywells førte fra taget nedløbsrør transportere vand væk fra huset fundament til mere nyttige områder. Regn haver kan skabe øer af visuel interesse mens iblødsætning op vand, der tidligere ødelagt lavtliggende land. Prydtræer velkommen mere vand end etårige planter, græsplæne græs og lave buske. Omdirigere afstrømning vand kan gøre din værftet mere attraktiv samt sikrere.

Tips & advarsler

  • Betragter deres arbejde som kumulative og være tålmodig. Hvad virker en sæson kan ikke være tilstrækkeligt for alle. Tilføje ideer snarere end blot swapping én strategi for en anden.
  • Være parat til at engagere andre i håndteringen af afstrømning; årsagen til dine problemer kan ligge i en op ad bakke naboens gård. Stress samarbejde til alles fordel over bare at få din værftet tør.