Hvad en blomst skal overleve?

Hvad en blomst skal overleve?


Om voksende blomster indendørs i lerpotter i vindueskarmen, udendørs i en traditionel blomsterhaven eller på en gårdhave, dæk eller balkon plantet i containere og blomsterkasser, vil at give alle væsentlige behov for at fremme et godt helbred styrke en blomst evne til at overleve.

Beliggenhed

Blomsterne har den bedste chance for at overleve når de plantes i zoner bedst egnet til deres temperatur og klima tærskelværdier.

Effekter

Blomster har brug for en passende mængde sollys, om indendørs eller udendørs, for at blomstre korrekt. Nogle sorter af blomster kræver fuld sollys, mens andre gør bedst i semi-skyggefulde områder.

Betydning

Jord rig på næringsstoffer leverer maden blomster behøver for at overleve. Indendørs og container blomster bruge pottemuld til at give mad og udendørs haver bruge jorden jorden blandet med top jord til at berige det.

Overvejelser

Tilstrækkeligt vand er vigtigt i tørre sæsoner, men undgå over vanding. Line alle blomst containere med småsten at fremme dræning og forebygge rod rot.

Forebyggelse/løsning

Flytte container blomster indendørs i koldt vejr. For udendørs blomster, dække med jute sammen med et lag barkflis omkring blomster base for at beskytte mod frost og frost.

Fordele

Give en øko-venlig pesticid til indendørs og udendørs blomster at fjerne skader forårsaget af skadedyr og svamp.