Liste over Housecleaning gøremål

Liste over Housecleaning gøremål


I betragtning af de talrige gøremål involveret i hovedrengøring er det nemt at føle sig overvældet. Og når gøremål er afsluttet, er det tid til at starte forfra. For at sikre orden og optimal sundhed, bør du rense dit hus regelmæssigt. Oprettelse af en liste over husstand opgaver kan gøre opgaver vises mindre skræmmende og hjælpe med at holde dig på en tidsplan.

Afstøvning

Støv klamrer sig til de fleste hårde overflader i et hjem, herunder møbler, lamper og lofter. Der er mange værktøjer, du kan bruge til støv, herunder sprøjtemidler, klude, fjer støveklude og microfiber støveklude. Du kan bruge gamle håndklæder og sokker som støveklude for en billig måde at holde dit hjem støv-fri. For at spare endnu flere penge, kan du også oprette din egen møbelpolish ved hjælp af 1/2 kop citron saft eller eddike og 1 kop olivenolie.

Gulve

Du bør rense alle typer af gulve som en normal del af din ugentlige gøremål. Vakuum tæppebelagt gulv og feje og moppe hårde overflade gulve. Du kan rense flisegulve med en store-købte gulv renere, eller gøre din egen ved at blande 1 kop eddike med 2 qt. vand. Rense trægulv med en løsning designet til at beskytte træet.

Køkken pligter

Rens dit køkken dagligt. Gøremål kan omfatte opvask og desinfektion tællere. Rengøre køkkenborde med en kommerciel desinfektionsmiddel renere. Glem ikke at rengøre apparater, såsom køleskab og komfur, samt regelmæssigt.

Badeværelse rengøring

Holde et badeværelse sanitære er en akkord, der du bør aldrig springe. Rent toilet skåle med toilet skål renere og et toilet krat pensel. Brug et desinfektionsmiddel til at rense hårde overflader i badeværelse håndvaske, toiletter og bade.

Tøjvask

Afhængigt af hvor mange mennesker bor i dit hjem, forsøge at gøre vaskeri mindst en gang om ugen. Vask tøj i hånden eller i vaskemaskine med vaskemidler. Tilføje skyllemiddel for ekstra blødhed og en friskere lugt. Sætte tøj i en tøj tørretumbler eller hænge dem at lufttørre.