Sådan Fortæl Hvis vandtryk er for høj

Sådan Fortæl Hvis vandtryk er for høj


I de fleste kommunale vand-systemer kommer vandtryk fra tyngdekraften trækker vand fra tårne. Hvis du har et godt, er pres genereret af din vandpumpe. Enten måde, er VVS beregnet til at arbejde med vandtryk mellem 40 og 70 psi (pres per kvadrattomme). Diagnosticering af højt vandtryk er vanskeligt, fordi det første tegn er ofte utætheder omkring rørfittings. Det er god praksis at tjekke din vandtryk med en måler mindst en gang om året for at undgå at skade vandledninger.

Instruktioner

•Purchase en vand trykmåler hvis du ikke allerede ejer en. De er tilgængelige på de fleste isenkræmmere og generelt koster mellem $10 og $20.

•Tilslut vand trykmåler til en udenfor spidsende eller studs, der leverer din vask mase med koldt vand. Hvis dit hjem har ingen af delene, kan du i stedet købe en adapter, der tilsluttes en almindelig vandhane trykmåleren. Fjerne perlator fra hanen før du forsøger at vedhæfte adapteren.

•Åbn spidsende eller hane, som du har tilsluttet gauge til helt. Kontroller, at måleren er mellem 40 og 70 psi. Vandtrykket over 70 psi er for høj og kunne skade dit vand linjer og til sidst lækager.

•Hvis dit vandtryk er faktisk, for højt, løsningen er at installere en vand trykregulator. Du vil sandsynligvis have en blikkenslager installere en regulator, da installationen kræver skære den eksisterende vand linje for at gøre plads til enheden og svejsning og lodning for at forsegle linjen.

Tips & advarsler

  • Hvis dit hjem har sin egen godt, vil dit system sandsynligvis allerede har sin egen trykmåler. Målere er normalt monteret i bunden af tryktanken og bør også læse mellem 40 og 70 psi.