Hvad sker der med blomster, når de er skåret?

En buket blomster gør en dejlig centerpiece for en tabel eller et værelse. Og mens silke blomster sidste for evigt, de blot mangler den frodige livagtighed af reelle, friske afskårne blomster. Du kan få blomster fra en blomsterhandler, eller endda de fleste købmandsforretninger. Eller du kan vokse din egen og skære dem selv.

Skære blomster

Uanset om du skære dine egne blomster, eller købe dem fra en blomsterhandler, bør du undersøge stilken hvor blomsten er skåret. Du ønsker en diagonal (eller skrå) snit langs bunden af stilken, så blomsten kan udarbejde mere vand. Så hvis snittet ikke allerede er en diagonal, gør det så. Sørg for at bruge en skarp, men ikke-savtakket kniv. Friske blomster kan ofte vare i dage, hvis de behandles godt. Så efter ca. tre dage, kontrollere stilke igen og gøre en friskere, diagonal snit over den eksisterende ene. Ideelt set ville du gøre din diagonal snit mens du holder stilken under vand. Dette danner en beskyttende barriere, således at du kan sikkert overføre blomsten til din vase af vand uden en luftboble, danner over den afskårne ende.
Selv om afskårne blomster vil til sidst visner, er flower's liv ikke lang, selvom tilbage på planten. Men mens cut, og hvis ordentligt behandlet, planteceller langs snittet vil fortsætte med at udarbejde vand, fodring blomsten. En knivspids sukker til vandet fungerer som en energikilde for blomsten. Når du køber blomster fra en blomsterhandler, vil du ofte modtage en plastik pose indeholder en pulveriseret mix for at forlænge din blomst levetid. Mix normalt indeholder sukker, en acidifier (som syre hjælper planten opsuge vand) og et biocid, til at dræbe bakterier, der vil danne i vasen.

Blomst Arrangement

Afskårne blomster er normalt vises i en vase eller nogle andre arrangement, såsom en krans eller buket. I de fleste tilfælde arrangeres blomster til at drage fuld fordel af deres skønhed. Blomsterdekorationer kan være tæt med ekstra blade og/eller baby's breath. Eller det kan være så simpelt som et enkelt bud i en vase.
Som en generel tommelfingerregel kan bruge lunkent vand i stedet for kolde. Undtagelse fra reglen er pære blomster, som tulipaner. Hvis gøre din egen arrangement, at bevare dine blomster, fjerne enhver blade fra stænglen, der ville være under vand. Og ikke blander påskeliljer med andre blomster som deres stængler producere et giftigt stof skadelige for andre blomster.
Blomsterarrangementer er en kunstart, som går tilbage århundreder.

Visne blomster

Fordi blomsten har visne betyder ikke, det har mistet al værdi. Mange blomster, har selv efter de visner, stadig en dejlig, parfumeret lugt. Plukke kronblade, eller Knib ud blomsten hele og holde dem i en skål til at tørre ud. Disse kronblade og blomster kan føjes til potpourri eller lægge i poser og gemt i skuffer.
Pressede blomster har deres egen skønhed. Du kan trykke på blomst mellem siderne i en bog. Den pressede blomst kan derefter tilføjes i Notatkort eller et arrangement kan presses mellem ruder derefter indrammet.

Blomstrende buske

Når du skære en gren fra en busk, begynder i bushen arbejdet fornybare og erstatte, hvad der var tabt. Ofte, udskiftning over nedskæringen vil forgrene sig, oprettelse af to eller flere mindre grene til at erstatte ene afskåret. Skæring (og trimning) din buske kan hjælpe dem vokse tykkere løv. Samt, vil ordentlig skæring forme din buske.
Måske er den mest populære blomstrende busk til indsamling af afskårne blomster rosenhæk. Roser kommer i mange varianter, tilbyder mange farver og størrelser. For tips om trimning Se rosenbuske, link nedenfor.

Blomstrende krydderurter

Mange planter blomst, som det er, hvordan de producerer frø til at reproducere. Hvis du voksende urter, er chancerne du forsøger at vokse urter og ikke blomsten. Som sådan, ønsker du dine herb at vokse så stor og fuld som det kan. For at dette kan ske, skal du knibe off enhver blomster, der vises--indtil du er klar til dine urter til at bremse sin vækst og gå til frø.
De herbal blomster lugte ofte så pæn som urten. Som sådan, kan du lade dem tørre ud og tilføje dem til potpourri eller breve.