Planter & buske for North Carolina

Planter & buske for North Carolina


North Carolina er en stor og varieret stat, lige fra den sparsomme kystnære levested for den ydre banker til de majestætiske skove af Blue Ridge Mountains. Mange arter af planter og buske vokser i staten, mange af dem indfødte, andre bragt af gartnere, mens andre er invasive.

Kornel

North Carolina state blomst er kornel. Træet vokser i hele staten, selv i bjergene og på kysten. Den mest almindelige farve af kornel blomst er hvid, men nogle gange de blomstre i en lys pink. Træet blomstrer i det tidlige forår, men bevarer sin blomster i sommeren. Ifølge NetState.com, North Carolina vedtaget det som stat blomst i 1941, kæmper for at undgå den flamme azalea at vinde anerkendelse.

Buttonbush

Buttonbush er en busk, almindeligvis ses i North Carolina, selvom det ikke vokser i bjergene. Denne busk vokser op til 10 fod i højden og er mest almindeligt forekommende voksende nær vand reservoirer, grøfter, åer og vådområder. Sit spyd-formet blade er skinnende og kan vokse til 6 inches i længden. Dens grøn-hvide blomster er tube-formet og vokser i klynger. Sommerfugle nyde nektar af disse blomster. Små organismer lever almindeligvis i de undersøiske dele af busk, leverer mad til ænder og andre fugle.

Deerberry

Deerberry findes ofte i statens tørre woods og dens bær er en fødekilde for mange dyr, såsom wild Tyrkiet og vagtler. Dette er vigtigt for planten, fordi frøene er spredt i dyrenes ekskrementer. Det er et medlem af familien blåbær og er også kendt som squaw huckleberry, buckberry og sydlige stikkelsbær. Når i blomstrer, producerer deerberry små, hvide blomster.