Hvordan at slippe af mug i badet

Mug er et problem i ethvert rum i huset, der er udsat for en masse fugt og har relativt lav luftcirkulation. Dette gør badeværelser prime steder at finde skimmel. Skimmelsvamp kan findes i bruseren, almindeligvis kendt som meldug på loftet, gulvet og overalt i mellem. At slippe af med det er ikke meget hårdt, og med regelmæssig vedligeholdelse, mug bør ikke være meget af et problem.

Instruktioner

Hvordan at slippe af mug i badet

•Rengør det berørte område med varmt, sæbevand vand. Hvis det ramte område ikke er porøse, bruge liberale mængder vand til at skylle. Hvis overfladen ikke er helt så vandtæt, så være mere besparende med vandet, men sørge for at fjerne alle spor af sæbe fra overfladen.

•Spray området grundigt skylles med en fortyndet blegemiddelopløsning. Mange mennesker tror, bleach vil dræbe mug. Det vil ikke. Men det vil fjerne enhver pletter, at formen efterlader. Forlade den fortyndede blegemiddelopløsning på det berørte område, indtil pletten er væk. Skyl grundigt.

•Spray området med en renere godkendt til at dræbe mug. Den mest omkostningseffektive og let tilgængelige produkt på markedet til dette formål er Lysol. Spray området rundhåndet og give mulighed for tørring. For forebyggende vedligeholdelse, regelmæssigt spray områder kendt for skimmel med Lysol at forhindre genvækst.

•Maintain en regelmæssig rengøring planlægge for at forhindre genvækst. Dette omfatter skrubbe og anvende Lysol på områder, der har tendens til at tillade skimmelvækst, ugentligt.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at du skyller grundigt efter hver rengøring skridt til at holde fra blanding kemikalier og forårsager en potentielt farlig reaktion. Sørg for, at badeværelset er godt ventileret og bære gummihandsker og beskyttelsesbriller til at holde blegemiddel fra sårede du.