Skære en Chainlink hegnet indlæg

Skære en Chainlink hegnet indlæg


En chainlink hegnet post er meget tyk og fremstillet af stål. Hjørnestolperne eller terminal indlæg, er tykkere end andre stillinger langs hegnet--kaldet linje stillinger. Når du installerer enten terminal eller linje stillinger, kan der være nogle, der er for høj og skal skæres ned. Du behøver kun fælles værktøjer til at skære dem til den rigtige størrelse.

Instruktioner

•Tie en streng til terminal eller hjørne, stillinger på hegnet i den ønskede højde af hegn. Bemærk: Terminal indlæg eller Hjørnestolperne, skal være fire inches højere end line indlæg.

•Mark hver post på placeringen af linjen. Mark terminalen stillinger på fire inches højere end strengen.

•Klippe chainlink hegnet stillinger på mærker med en rørskærer eller nedstryger. Bruge en rørskærer ved at justere det med skruen i nærheden af håndtaget og placere over røret så skære klinge linjer op med mærket på posten som chainlink hegnet. Rotere rørskærer omkring stillingen og stramme som bliver det lettere at dreje. Fortsæt drejning og stramme indtil rørskærer har skære hele vejen igennem chainlink hegnet indlæg. Bruge en nedstryger ved savning, indtil du er hele vejen igennem chainlink hegnet indlæg.

Tips & advarsler

  • Dobbelttjekke målingerne af strengen før mærkning og opskæring.
  • Vent, indtil betonen har sat før opskæring chainlink hegnet indlæg så de ikke flytte ud af position mens der skæres.