De bedste produkter til brug for rengøring hjem med septisk systemer

De bedste produkter til brug for rengøring hjem med septisk systemer


Septisk systemer tage misbrug fra kemiske rengøringsmidler, men ifølge Cornell University, brug af for mange kemikalier vil smide ud af den bakterielle balance inde i septiktank. Dette vil skabe problemer for systemet som tilstopning, grundvandsforurening og leech felt funktionsfejl. Fleste af sædvanlige rengøringsmidler er sikkert at bruge med septisk systemer i normale mængder. Problemet opstår, når usædvanlige mængder af kemikalierne, der er placeret inde i systemet. For de bedste resultater, skal du bruge produkter med septisk-safe etiketter på emballagen.

Septisk sikker etiketter

Den tydeligste indikator for, at et produkt er sikkert til brug med septiktanke systemer er et mærke med angivelse af at det er sikkert at bruge i disse boliger. Environmental Protection Agency (EPA) giver hvert potentielt farlige kemikalie et registreringsnummer. Dette indikerer, at produktet er sikkert for hjem og septisk brug. Mange fælles husholdningsbrug produkter indeholder disse etiketter. Enhver biologisk nedbrydelige eller miljøvenligt produkt er også helt sikker til brug i septiktanke systemer.

Blegemiddel

Produkter, der indeholder blegemiddel er sikker til brug med septisk systemer. Bleach er en kemisk, der dræber bakterier, men når fortyndet med vand som i de fleste husholdninger programmer, det er ikke kraftig nok til at dræbe alle bakterier inde i tanken. Det er imidlertid vigtigt ikke at bruge blegemiddel overdrevent (gerne i alle husholdningsprodukter, vand og tøjvask vaskemiddel), fordi en høj koncentration af blegemiddel vil skade septiktanke system.

Universalrengøringsmidler

Milde rengøringsmidler, tekstilvaskemidler og nogen andre, der kan bruges uden handsker, er sikre til brug i septiktanke systemer. Andre overflade universalrengøringsmidler er også sikre. Disse rengøringsmidler indeholder ikke de skrappe kemikalier, der kan beskadige septisk linjer eller bakterier inde i tanken.

Ammoniak

Rengøring produkter med en høj koncentration af ammoniak, som ren ammoniak, er også sikre for septisk systembrug. Ammoniak vil ikke dræbe bakterier inde i en Septisk system eller udvaskes til grundvandet. Passe på ikke for at blande kemikalier som blegemiddel med ammoniak.

Vand-baserede rengøringsmidler

Næsten enhver vandbaseret renere, såsom vand-baserede carpet cleaners, karbad og toilet rengøringsmidler og desinfektionsmidler er sikre for septisk brug. Vandet skal være den første ingrediens på etiketten for klassificering som et vandbaseret rengøringsmiddel. Vand-baserede rengøringsmidler indeholder ikke skrappe opløsningsmidler, der kan beskadige den sarte Septisk system.

Flydende Drain Cleaner

Kun er flydende afløbsrens sikre for septisk systemer. Skummende eller fast afløbsrens kan skade systemet og bør ikke anvendes. Dog kan selv flydende afløbsrens beskadige septiktank hvis de anvendes på en regelmæssig basis. Bruge afløbsrens sparsomt med en septiktank.