Hvordan kan jeg reparere opbakning på isolerede gardiner?

Hvordan kan jeg reparere opbakning på isolerede gardiner?


Isoleret gardiner er en fantastisk måde at gøre dit hjem mere energi effektive. Isoleret gardiner overdøve koldt og varme, beskytte et værelse mod utætte vinduer og blokere for direkte sollys. Dog, denne konstante eksponering for elementerne, der kan forårsage isoleret opbakning til at bære, fade eller endda rive. Du behøver ikke at erstatte din isoleret gardiner, hvis dette sker. Det er relativt nemt og billigt at reparere opbakning dig selv.

Instruktioner

Instruktioner

•Applicer en patch til gardiner hvor isoleringen har et hul eller er splittet. Dette er den bedste måde at reparere opbakning. Måle det beskadigede område og skære et stykke af isolering stor nok til at dække hullet. Vedhæfte patch til isolering med lige ben. Hånd sy patch på den beskadigede isolering ved hjælp af en tilbage søm eller pisk stitch.

•Fjern alle isolering opbakning fra forhænget, hvis skader ikke kan repareres. Bruge seam ripper til at fjerne opbakning fra tæppet. Måle længden og bredden af gardinet.

•Lay den nye isolering ud på en flad arbejde overflade og måle et stykke af samme størrelse som tæppet. Skære udskiftning isolering stykke direkte på toppen af gardinet. Vær sikker på at line op alle fire sider af gardinet.

•Carefully fold de to stykker af materiale at genskabe den oprindelige søm langs begge sider og bunden af gardinet. PIN folderne på plads med lige ben.

•Luk sømme på begge sider og bunden af forhænget, ved hjælp af symaskinen. Fjerne de lige pins, som du sy. På toppen af gardinet, sy isolering direkte til gardin lige under den rod pocket eller faner.

Tips & advarsler

  • Følg altid fabrikantens sikkerhedsadvarsler, når du bruger en symaskine.