Sådan Set Up en plante værelse derhjemme for orkideer

Sådan Set Up en plante værelse derhjemme for orkideer


Indendørs orchid voksende er ønskeligt, på grund af dens smukke blomster, som kan føje til ethvert indendørs motiv. De fleste orkidé arter vokser på grene af tropiske træer i skove, hvor de har høj luftfugtighed mellem 50 og 80 procent; indirekte lys mellem 500 til 4.000 footcandles; tilstrækkelig luftcirkulation; og moderate temperaturer mellem 75-80 grader F i løbet af dagen og 60 til 75 grader om natten. Hjem har problemer med at levere disse behov på en måde, der er behageligt for mennesker. En løsning er at skabe et anlæg med plads til orkideer. Vælg en plads egnet til størrelsen af din samling, og slå op vækst kravene for de specifikke anlæg du ejer eller ønsker at erhverve.

Instruktioner

Temperaturkontrol

•Purchase en maksimum-minimum termometer. Placere den i den orkidé værelse. Optage de daglige minimale og maksimale temperaturer i en uge.

•Installer en air conditioner eller en fordampning køler hvis de maksimale temperaturer regelmæssigt overstiger 85 grader Fahrenheit i rummet.

•Tilvejebringelse en plads varmelegeme, infrarøde lys eller varme kabler hvis minimumstemperaturer gå under 60 grader regelmæssigt.

•Fortsæt at spore temperaturer med maksimum-minimum termometeret en gang opvarmning og/eller køling enheder er i drift. Justere gange af opvarmning og afkøling for at opnå nødvendige temperatur regimer. Vælg apparater med Termostatstyret kontrol at gøre temperaturen vedligeholdelse lettere.

•Sæt termometeret i forskellige områder af rummet og registrere temperaturerne. Sætte en fan på værelset til at cirkulere luften og udligne temperaturer, hvis der er Hotte steder eller områder køligere end ønsket.

Fugtighed

•Purchase et hygrometer, også kaldet en luftfugtighed sensor. Sætte det i rummet før du placerer planterne i det og nedskrive fugt behandlinger i en uge.

•Installer tætningslister omkring døre og vinduer og at holde luftfugtigheden i rummet, hvis det er nødvendigt. Recaulk ruderne, hvis nødvendigt.

•Purchase en luftfugter, hvis luftfugtighed er under 50 procent. Fortsætte med at tage hygrometer aflæsninger rutinemæssigt gennem hele rummet bruges til voksende orkideer, da fugt ændringer med lufttemperatur. Justere indstillinger for befugteren efter behov.

•Installer befugtning funktioner som pebble bakker, dug enheder, åben pander af vand eller recirkulation springvand at hæve fugtigheden i specifikke områder af det rum, hvor du ønsker at dyrke planter, der kræver fugt større end indstillingen luftfugter giver.

•Undersøg plads ugentligt til vækst af skimmelsvamp på vægge, lofter, gulve, hylder og planter. Bruge fungicider og/eller fysiske metoder som skrubbe med pensler eller krat puder for at fjerne skimmelsvamp på vægge og inventar. Fjerne svamp-inficerede blade fra orkideer med sakse.

Lys

•Measure lys i forskellige områder af rummet ved hjælp af et kamera med en indbygget lysmåler. Fokus på et stykke af mat hvid papir hvor du ønsker lys målt. Optage f-stop aflæsninger.

•Match op f-stop aflæsninger med orchid voksende krav for at se, hvor dine orkideer vil vokser bedst.

•Installer hele spektret vokse lyser hvis der er ingen lys i rummet eller hvis lys skal suppleres efter f-stop aflæsninger.

•Measure lysforhold året som naturlig belysning ændringer med sæsonen. Justere orkidé positioner eller give skygge eller tilsætning af kunstige lys efter behov.

Tips & advarsler

  • Orkideer kan inddeles i tre kategorier for temperatur voksende krav: varme, mellemliggende og cool betingelser. Opvarmning og køling krav kan minimeres ved at vælge orkideer, der standarddokumentskabelonerne, så de allerede foreliggende vækstbetingelser.
  • F-stop aflæsninger afspejler, hvor meget kameralinsen er åben. Jo højere f-stop, den mere lys der er i miljøet. F-stop aflæsninger og deres tilsvarende footcandle (fc) tilnærmelser er: f/2.8 (200 fc); f/4 (370 fc); f/5.6 (750 fc); f/8 (1.500 fc); f/11 (2.800 fc); f/16 (5.000 fc).
  • Vælg orkideer i overensstemmelse med lysforhold stede. Der er tre kategorier af orkideer baseret på lyskrav: høj (3.000 + footcandles); medium (2.000 til 3.000 footcandles); og lav (1.200 til 2.000 footcandles).
  • Vækst af skimmelsvamp på vægge, gulve og lofter for lokalet kan sprede sig til andre områder af huset, svækkelse strukturelle elementer og at kompromittere familiemedlemmer med mug allergi. Installere udluftninger til at tillade ekstra fugtighed til flugt hvis fugtighed bliver for høj.