Hvordan sukker vand påvirker roser

Hvordan sukker vand påvirker roser


Tro det eller ej, er roser fyldt med naturligt sukker. Roser trives i solskin, absorberende værdifulde lys energi og konvertere det til saccharose eller i lægmandssprog, sukker. En rose vil producere smukke og duftende blomstrer med vand, næringsrig jord og masser af solskin. Når roser er skåret og placeret i en vase, tilsat sukker undertiden i vandet som en måde at forlænge deres skønhed.

Betydning

Roser behøver sukker til at overleve. Gennem processen af fotosyntesen, som er omdannelse af lysenergi til kulhydrater, producere roser egne sukker. Ifølge David Hershey, den gale Sci netværk, fodring sukker til planter er unødvendig og kan skade dem.

Funktion

Saccharose produceret af bladene af roserne er transporteret hele anlægget giver det energi og vitalitet til at vokse.

Misforståelse

Bare fordi sukker vand er fantastisk til afskårne roser betyder ikke det er godt for levende roser. Da levende roser producere egne sukker, behøver de ikke ekstra sukker fodret dem i form af sukker blandinger i vand. Når rosen er skåret fra den varme grød og er ikke længere i stand til at producere sukker gennem fotosyntese, er sukker vand et aktiv for at holde de rose blomstrer fuld og levende, ifølge University of Minnesota forlængelse.

Effekter

Roser bringe vand ind i anlægget gennem rødder i en proces, der kaldes osmose. Celler i rosen vide, hvor meget sukker der er behov for rosenhækken til live. Hvis cellerne tror, de tegning i nok sukker og vand gennem deres rødder, vil cellerne ikke absorbere vandet, fordi de registrerer sukkeret. Således vil rosenhækken tørre op og dø.

Advarsel

Vand ikke rosenbuske med sukker vand. Bruge en rose gødning med syre til at give rosenbuske en ekstra boost af energi med regnvand eller godt vand. Gem sukker vandet for afskårne roser kun.