Hvordan justerer jeg vand niveauer i en toiletkumme?

Hvordan justerer jeg vand niveauer i en toiletkumme?


Vandstand på toilet tanke er generelt bedst på en tomme eller så under overløb rør. Hvis vandet er for højt, vil det køre til overløb rør og spildevand. Derudover vil det gøre en irriterende kører lyd hele tiden. Mange moderne toiletter har en farvet eller støbte vandstand indikator mærkning. Problemet er mest ofte float bolden, som er den mekanisme, der regulerer tank fylde ups. Tanken bold flyder på overfladen af vandet og når toilettet er skyllet forlis bolden angiver, at det er tid til at fylde op.

Instruktioner

•Tag tank låg og sæt til side. Justere float arm. Hvis dit toilet har en ballcock refill ventil, vand justering det simpelt. Float arm hvad lægger tank bolden, og det er bøjeligt. Du skal blot bøje det lidt ned til lavere vandet niveau eller op til hæve vandstanden. Du vil sandsynligvis nødt til at skylle et par gange at sørge for der er nok vand til korrekt handling men ingen overskydende kører støj. Hvis bolden har ingen opdrift, skal det udskiftes. Float arm kan udskiftes, hvis den er beskadiget, også.

•Drej regulator møtrik eller dias knivspids ventil til at ændre vandstanden i en moderne plastik refill ventil konfiguration. Møtrikken er refill ventilen til højre ved siden af refill røret, der går ind i overløb af røret. Den retning, du tænder eller skub enten enhed vil bestemme hvis du at hæve eller sænke vandstanden.

•Kontrollér et par andre dele af toilettet. Flush bolden har en guide arm, der skal indbetale flush bolden til sæde. Der er en skrue ud for den guide arm, der kan blive løsnet, så du kan placere flush bolden korrekt og spænd skruen for at opretholde justeringen. De ledninger, der løfte flush bolden kan også være bøjet til en højere eller lavere lift, som ændrer vandstanden.

•Kontrollér kæden eller hardware, der holder Stopgarnet. Stopgarnet er placeret på selve bunden af tanken og frigiver vandet i skålen til starte handlingen rødmen. Hvis kæden er for lang eller for kort Stopgarnet vil lukke for tidligt eller holdes åben for længe. Man vil ikke give dig nok en flush og de andre affald vand. Det er nemt at flytte krogen ind i et andet link på kæde eller hul i hardware.

•Juster refill tube. Hvis det er vinklet ind i tanken, det blot sætte vand i tank. Det er meningen at være placeret over overløb røret så vandet går i skålen. Gøre vandstanden i tanken ikke er hævet over refill tube.