Problemer med en Swimming Pool pumpe, der ikke vil PrimeEn pool pumpe er en af de vigtigste dele af filtreringssystem. Det giver mulighed for vand til flow gennem filteret og tilbage til puljen, så det er altid ren og mousserende. Hvis din pool pumpe ikke fungerer korrekt, bassinvandet kan blive overskyet og alger kan begynde at vokse. Når en pumpe ikke prime, er sien ikke helt fylde med vand så ikke er der nok vandbevægelse til filteret. Der er flere grunde til, hvorfor en pool pumpe ikke kan prime. Det er vigtigt at identificere årsagen så hurtigt som muligt, så andre pool problemer ikke udvikle.

Lav vandstand

En af de mest almindelige årsager til en pool pumpen ikke selvansugende er, at vandstanden i poolen er for lavt. Pumpen skal være placeret i vandstanden og så tæt på poolen som muligt for det at fungere ordentligt. Hvis det er over vandoverfladen, vil pumpen ikke modtage vand nok til at gøre det muligt at prime. Til pools med et kronisk lavt vand niveau problem, kan installation pool auto fyld være en god ide fordi det vil automatisk udfylde poolen, når niveauet bliver for lavt, så pumpen modtager tilstrækkelig vand.

Si lækager

Flere forskellige typer af utætheder i din pool si kan forhindre priming pumpen. Hvis der ikke er vand nok i si boliger, kan der være en suge lækage. Dette vil forhindre pumpen modtager en tilstrækkelig vandforsyning, og det kan ikke prime. Derudover kan en utæthed på en af pool's samlinger, såsom den første montering i si boliger, forhindre tilstrækkeligt vand i at nå pumpen.

Tilstoppet Filter

Et filter, der er fuld eller tilstoppet med snavs og snavs kan forhindre en pool pumpe fra fuldt priming. Du kan bestemme, hvis dette er din pumpe problem ved at kontrollere trykmåleren filter. Hvis det har en læsning, der er højere end normalt, ren niveau, filteret skal rengøres straks.

Løs si dele

En pool pumpe kan ikke prime hvis si dække for løs. Den skummer weir døren skal være operationelle samt, så tjek for at sikre, at døren ikke sidder fast i en åben holdning. Hvis dette sker, kan pumpen ikke får nok vand, så det ikke kan prime.

Tilstoppede løbehjulet

I nogle tilfælde, du kan tjekke swimmingpoolens vandstanden, si og filter og finde nogen indlysende problemer, men pumpen stadig prime ikke fuldt ud. Hvis dette sker, kan være tilstoppede pumpens løbehjulet. Skade på pumpen kurven kan tillade, at snavs og andet snavs til at flyde gennem at løbehjulet. Selv små mængder af snavs, blade og andet snavs kan tilstoppe løbehjulet, forhindrer det i at flytte vand efter behov. Skåret strømmen til pumpen og bruge en slange til at vaske væk enhver træsko eller rester, der kan blive hængende omkring løbehjulet. For stædig snavs muligvis en skruetrækker til at lirke det gratis. Hvis løbehjulet ikke kan renses med en af disse metoder, kan det være nødvendigt at skille den ad for rengøring.