Hvordan man laver nelliker vare længere i vand

Hvordan man laver nelliker vare længere i vand


Genial og flerfarvede nellike blomsterne holder længere når det gives visse prepping teknikker, før de er placeret i en vase med vand. Mens de er fyldige blomster, kræver nelliker visse procedurer til at hjælpe dem leve længst. Vand giver den afskårne blomster næring, men ved hjælp af enkle forholdsregler og tilføje næringsstoffer til væsken, kan du tilføje til livet og efterfølgende din nydelse af den dyrebare blomstrer.

Instruktioner

•Køre den vand i køkkenvasken. Hold stængler af to eller tre nelliker under rindende vand. Rindende vand holder luftbobler fra formning. Luftbobler vil stoppe nelliker fra absorbere vand og næringsstoffer, således forkorte deres levetid.

•Klippe stængler med en skarp saks. Placer saks direkte over en node på stilken og i en vinkel. Skær stilken og sæt den til side, som du klippe de resterende stængler.

•Fyld en vase 2 til 3 inches fra toppen med varmt vand. Tilføje konserveringsmiddel blomst i vandet. Følg anvisningerne på objektbeholderen blomst konserveringsmiddel for hvor meget at tilføje til vand i vasen.

•Sæt den nelliker én blomst ad gangen i vasen. Indstille vasen i et køligt sted i hjemmet, ude af direkte sollys og væk fra enhver ovne, varmeapparater eller ovn registre, der kan reducere levetiden af nelliker.

Tips & advarsler

  • Indstille vasen i en kælder eller køligere område i den hjem natten, men undgå at placere blomster i køleskabet.
  • Placer ikke nelliker ved siden af frugt eller grøntsager. Frugter og grøntsager giver off ethylen gas, som kan alder og dræbe din nelliker.