Typer af Furnances

Typer af Furnances


Fordi du vil leve i mange år med typen af ovn du vælger, skal du basere din beslutning på oplysninger om opvarmning effektivitet, prisen på installations- og driftsomkostninger. Ovnen boligopvarmning systemer opdeles i tre grundlæggende kategorier: olie brænde ovne, gas ovne og elektriske ovne.

Elektriske ovne

Elektriske ovne bruger elektroniske varmelegemer og en tvungen varmluft fan til at distribuere opvarmet luft via kanalsystem eller registre. Selvom betragtes som 100 procent effektivt, hvilket betyder at alle magtens genereret er omdannet til varme, er elvarme systemer et dyrt hjem opvarmning metode. Elektriske omkostninger steget dramatisk i år, så varme et hjem alene med elvarme kan være pebret. Af denne grund, kan en elektrisk ovn ikke være et godt valg, hvis du søger for at minimere din varmeregning.

Olie brænde ovne

En olie, brænde ovn kræver kanalsystem, rør og en brændselsolie lagertank. For at yde fjernvarme, varm luft stiger fra ovnen er tvunget gennem udbuddet kanaler af en blæser og derefter distribueres til værelserne gennem registre eller diffusorer. Kold luft kanalerne tilbage kølig luft til ovnen, hvor det er filtreret, genopvarmet og recirkuleres. En olie, brænde ovnen giver god energiindhold, også kendt som opvarmning værdi. Dette udtryk refererer til et dieselbrændstof varme til forbrænding, den varme, der frigives når en kendt mængde af brændstof er brændt på særlige betingelser.

Gasfyr

En gas ovn, er om det er designet til at brænde propan eller naturgas, generelt en renere varme valg end en olie, brænde ovn. Et populært valg for forbrugere, der ønsker lugtfri tvunget varm luft varme, gas ovne anses for økonomisk og effektiv. Gas ovn effektivitet er målt ved den årlige brændstof udnyttelse effektivitet (AFUE); jo højere rating, mere effektiv ovnen. De fleste gasfyr bære en AFUE bedømmelse af mellem 78% og 98%. En gas ovn kræver kanalsystem for varm luft distribution.

Korrekt dimensionering en ovn

At vælge den rigtige størrelse af ovn til dit hjem er afgørende for opvarmning effektivitet og reducere omkostninger. En overdimensioneret ovn, der er for stor til dit hjem vil have tendens til at cykle til og fra oftere end en korrekt størrelse ovn og en ovn, der kører på et steady state er mere effektiv end en, der gentagne gange cykler og slukkes. For at bestemme den korrekte størrelse til dit hjem, har en HVAC (opvarmning, ventilation og aircondition) entreprenøren gennemføre en belastning beregning. Denne type beregning tager hensyn til flere kriterier, herunder størrelsen af dit hus og isolering af dine vinduer, vægge og tag.

Høj effektivitet vs lav effektivitet

Selvom de indledende udgifter af en højeffektiv ovn kan være mere end en ringe virkningsgrad ovn, kan det koste dig mindre at operere på månedsbasis. Højeffektiv ovne kræver mindre brændstof end lavere-effektivitet modeller til at producere den samme mængde varme. Den mindre brændstof du bruger, jo lavere din gennemsnitlige opvarmning regningen. Hvis imidlertid du bor i et varmere klima, hvor opvarmning dit hjem er krævede kun et par måneder af året, kan du ikke se en hurtig tilbagevenden på den indledende udgifter til indkøb af en højeffektiv ovn.