Montering instruktioner for græs hængsler

Græsset er et firma baseret i Tyskland, der gør hængsler kendt for både deres nem installation og holdbarhed. Græs hængsler kommer i to dele, hængsel-arm og bundpladen. De mest almindeligt anvendte på skabslåger og kan være enten synlige eller skjult. Græs hængsler kommer i en række størrelser, og hængsel-arm kan justeres lidt for at passe den højde og dybde af din fryser.

Instruktioner

•Measure ca 1 tommer ned fra toppen af skabet døren og 1 tommer op fra bunden af skabet døren. Mark disse målinger på den side vender i. Gøre disse samme målinger på indersiden af skabet i hængsel side. Hvis din fryser er over 35 inches høj, gør et mærke centreret mellem disse to linjer for en tredje hængsel.

•Anbring et hængsel-arm på en af mærkerne på bagsiden af skabet døren. Hængslet skal være ca 15 inches fra kanten af skabet døren. Brug en blyant til at markere placeringen af skruehullerne. Gentag denne proces for andre hængslerne.

•Anvend en 1/8-tommer bore bit at gøre pilot huller på de mærker, du netop har lavet. Holde hullet ca 7/16 inches dyb. Måle denne dybde på din borehoved før boringer at vide hvor dybt for at indsætte bit i træ.

Uddelingen hængsel våben til skabet døren med skruer. Hold bundpladen på indersiden af skabet. Hold døren op til skabet åbning for at sikre de to stykker af hver enkelt hængsel vil line. Markere skruehuller med en blyant.

•Drill pilot huller for base plader. Secure base pladerne på indersiden af skabet med skruer.

•Hold kabinet døren op til kabinet åbningen. Line op alle hængsel våben med deres tilsvarende base plader. Placer hængsel armene over base pladerne. Skubbe våben til at fastgøre dem på plads.