Sådan Fortæl Hvis hvad siver i din kælder er spildevand?

Nedsivning i en kælder består normalt af en lys strømmen af væsker eller tykkere materialer ud af en revne eller brud i et loft, væg, gulv eller rør. Typisk, nedsivning resultater fra spildevand eller vandlinjen skader eller en eller flere træsko eller forhindringer forårsager linjer til at sikkerhedskopiere. Nedsivning kan også komme fra en ekstern kilde via dine kældervægge. Som rå spildevand indeholder skadelige mikroorganismer, der kan gøre dig, din familie eller dine kæledyr meget syg, er fastlæggelse af, om du beskæftiger sig med nedsivning fra rå spildevand ekstremt vigtigt at beskytte dit hjem og vores sundhed.

Instruktioner

•Smell luften i din kælder. Hvis luften lugter som urin eller afføring eller har en anden type af forfærdelig lugt, der ikke lugter af mug, så har du spildevand siver ind i din kælder.

•Brug vand ved hver vask, Badekar, bruser og toilet i dit hus for at teste vandet afløb. Hvis vandet ikke løbe hurtigt i nogen af disse områder, eller du kan høre mærkelige lyde når det afløb, skal du muligvis spildevand siver fra en beskadiget eller blokeret linje, eller de vigtigste kloak eller septiktanke system kan have bakket op i dit hjem.

•Look på placeringen af kloakledninger og vandlinjen afløb på tegninger til dit hjem og bekræfte, at ingen synlige eller skjulte spildevand system-relaterede rør er utætte væsker. Hvis nogen udsatte spildevand-relaterede rør er placeret på det sted, hvor du kan se materialer siver ned i kælderen, er materialet spildevand. Hvis du ser nedsivning i nærheden af en skjult spildevand system-relaterede rør derefter de materialer, du ser, er sandsynligvis spildevand.

•Kontrollér udenfor linjer hvis nedsivning kommer gennem en mur, der ikke har et rør nær det. Du kan have en beskadiget metro linje, der er utæt i jorden i nærheden af din kælder væg.

•Hvis du ikke fortælle, hvis nedsivning er spildevand, hyre en professionel kloak, vand linje eller septiktanke system inspektoeren eller reparatør til at kontrollere din kælder til at bestemme, hvilken type af materialer siver ind i det og kilden til nedsivning.