Sådan Administrer tobaksplanter

Når tobaksplanter er etableret, kræver de nogle grundlæggende pleje og vedligeholdelse for at vokse stærke og producere den mest nyttige tobak. Ifølge Plantation House, en tobak gård i Surrey, England, en have måling fire fødder af 27 fod (en meter af otte meter) kan producere nok tobak for at brændstof mere end 5, 000 cigaretter. Administrere din tobaksplanter godt bruge Følg tips og forslag, og du kan udarbejde dit eget tobak for kommende år.

Instruktioner

•Mix gødning i din jord hvis du bemærker bladene fading i farve. Gødning vil fodre anlægget og holde det ser grønt og sundt. Gødning er ikke altid påkrævet, og bør ikke være nødvendigt, når anlægget begynder at blomstre. Hvis du befrugte, bruge en gødning, designet specielt til tobak eller tomater, peberfrugter eller kartofler. Disse gødninger er lav i klor og højt indhold af nitrat.

•Hoe eller træk alle ukrudt, der vokser i nærheden af din tobaksplanter. Kontroller regelmæssigt for ukrudt, som ukrudt vil bruge op de næringsstoffer, at tobaksplanter skal trives.

•Supply tobak plante med mellem en og to inches af vand hver uge. Tobak er meget følsom over for tørke og under vanding. Lad ikke jord tørre ud mellem vanding sessioner.

•Kontrollér planter til insekt angreb hver gang du vand. Tobak er naturligt insekt frastødende, men kan se infestations af møl eller larver. Fjerne disse i hånden fra anlægget for at forhindre dem i at spise bladene. Bære handsker, hvis du ikke er komfortable at røre bugs direkte.

•Fjern de øverste knopper af tobakken plante før de åbner ved at trække dem ud eller afskære dem med sakse. At fjerne disse knopper giver mulighed for blade på toppen af planten til at vokse sig større, producerer en bedre tobak afgrøde.

•Tag aksillær suckers formen på bladene efter knopper er elimineret. Tag dem af med hænderne, når de bliver omkring en tomme i størrelse, så de ikke stunt blad vækst.

Tips & advarsler

  • Du skal muligvis fjerne rodskud mere end én gang, som de kan regrow på bladene.
  • Brug aldrig insekticider eller gødning indeholdende insekticider, hvis du planlægger at helbrede og brænde eller ryge tobak du vokse; disse giftstoffer inficerer planten og kan overføres til rygeren.