Spider frastødende til hjemmet

Spider frastødende til hjemmet


Edderkopper er kendt for deres evne til at holde insekter i skak i hjemmet ved at fange dem i deres spind og spise dem, men mange mennesker lide ikke at have edderkopper rundt, fordi de er ofte ses som grimme og skræmmende. Der er flere metoder, dem, der ikke ønsker edderkopper i deres hjem kan bruge til at frastøde dem.

Naturlige afskrækningsmidler

Osage orange frugter, også kendt som "abe bolde," "hest æbler," "hedge æbler" eller "abe hjerner," er softball-størrelse ikke-spiselige frugter, der er produceret af Maclura pomifera træ. Disse frugter, som er svært, lys grøn i farven og har en ujævn tekstur, producere en lugt, der afskrækker edderkopper. Du skal blot placere frugterne i glasfade omkring dit hjem, især i kælderen. Erstatte frugterne, når de viser tegn på forfald, såsom at dreje brun eller få bløde. Osage appelsiner, som er ugiftige, er tilgængelige online eller fra lokale gartnerier. Pebermynte æterisk olie er også brugt som spider afskrækkende. Lægge 20 dråber af Pebermynteolie til 16 ounce af vand og spray det på sokler, omkredsen af kælder, på gardiner og ind i skabene. Ud over repelling edderkopper, det også lugter frisk og ren.

Kemiske afskrækningsmidler

Flere ugiftige sprays på markedet kan forhindre edderkopper fra lever områder rundt om i hjemmet, samt rekreative køretøjer eller både. Disse sprays indeholder normalt frugt ekstrakter, polymerer, som afskrækker web making og penetrants, at edderkopper ikke vil leve omkring. Nogle af de spray funktion syntetiske kemikalier samt. Du kan sprøjte dem i hjemmet til at dræbe eksisterende edderkopper og forhindre dem i at komme tilbage. Dog, da nogle produkter indeholder potentielt skadelige kemikalier, du bør holde kæledyr og børn væk indtil det sprøjtede område er helt tørt.

Lyd afskrækningsmidler

Ultralyd skadedyr afskrækningsmidler på markedet hævder at effektivt frastøde edderkopper fra hjemmet. Når tilsluttet stikkontakter, udsender disse enheder løbende et højfrekvent tone, der er angiveligt irriterende insekter og edderkopper men uhørlige til mennesker og kæledyr. De ultrasonic lydbølger teoretisk gøre hjemmet uønskede for vordende spider beboere, dermed afskrække dem fra bor indenfor den radius, som enheden dækker. Men der er uenighed om, hvorvidt disse produkter faktisk arbejde. Flere undersøgelser har vist, at de er ineffektive i varierende grad, så køber, pas på.

Fælder

Spider fælder er tilgængelige, hvis andre bestræbelser på at frastøde edderkopper fra hjemmet mislykkes. De fleste mærker af spider fælder lokke edderkopper til kommer inde i et kammer til at spise ved at udsende en fristende duft, der er ikke målbart af human eller pets. Når edderkoppen er inde, det enten bliver fast til en klæbrig pad eller er forgiftet med giftige agn. Brugeren kan derefter smide det hele trap (og edderkopper det indeholder) væk og erstatte det med en ny, hvis det er nødvendigt. En anden er fælde den klæbrige lim fælde, som svarer til fluepapir, simpelthen fangster edderkoppen i en klæbrig goo ikke er i stand til at flygte fra. Agn bruges til at lokke spider til den klæbrige lim er ugiftige.