Hvordan udskifter jeg kæde i Toilet Tank?

Kæden er en vigtig mellemmand mellem toilet håndtag og stopgarn inde i tanken. Kort sagt, når du trykker på håndtaget ned, elevatorer kæden stopgarn, så vandet til at flyde ind i skålen og skabe en fuld flush. En brudt kæde, eller i en kæde, der er for kort, skal udskiftes øjeblikkeligt for at dit toilet til at fungere ordentligt. Det er et simpelt fix, og du kun brug for et grundlæggende redskab til at erstatte kæden.

Instruktioner

•Tag tanken låg og omhyggeligt sæt den til side. Drej den toilet shut-off ventil helt uret, at lukke for vandet. Undersøge stopgarn for skade eller korrosion. Nå ind i tanken og fysisk løfte stopgarn, ved hjælp af din hånd. Så vandet kan løbe fra tanken ned i skålen. Drop Stopgarnet og sørg for, at Stopgarnet pladser ordentligt. A korrekt fungerende stopgarn udelukker behovet for at erstatte Stopgarnet også, og holder fokus på blot at udskifte kæden.

•Unhook den øvre ende af kæden fra tur håndtag, som er håndtaget fastgjort til håndtaget. Åbn linket kæde, der er knyttet til stopgarn, ved hjælp af en lang næse tænger. Fjerne hele brudt kæde fra tank.

•Åbn det sidste link på den nye kæde, brug lang næse tænger. Lægger dette åbne link til toppen af Stopgarnet, og derefter presse kæden link shut, ved hjælp af tænger. Fastgør krogen i anden enden af kæden til et hul i tur håndtag. Hvis kæden ikke har en krog, skal du åbne en kæde link med tang og vedhæfte dette link til en tur-håndtaget hul. Vælg et hul, som giver ca 1/2 tommer slæk i kæden. For lidt kæde slæk vil ikke tillade stopgarn til sæde korrekt; for meget slæk vil muligvis forårsage kæden til at blive sammenfiltrede, eller glide under Stopgarnet når det falder og ikke tillader det at lukke.

•Drej den vand afspærringsventil mod uret, at tillade vand at genopfylde tanken. Tryk på håndtaget, og se inde i tanken at være visse kæden korrekt elevatorer stopgarn til toilettet til flush, så har nok slæk til stopgarn drop og sæde korrekt. Justere kæden fra én tur-håndtaget hul til en anden, som nødvendigt, for at nå den rette længde. Låget lægges på tanken.