Sådan behandler træ med Borax

Pres behandlede tømmer til udendørs konstruktion er hvad de fleste af os anerkender som et stykke af behandlet træ. Proceduren, der gennemsyrer en sammensat i træfibre langsomme forfald og gøre vores dæk holder længere. Du kan også behandle træ med Borax, selvom en mindre almindeligt kendt måde at helbrede træ med højt vandindhold, hæmme brand, og holde træ rådner insekter væk. Borax er et vandopløseligt mineral, som du kan behandle en række produkter, herunder til anvendelse i industrier, bygning.

Instruktioner

•Lay en beskyttende barriere rundt træ dele skal behandles. Borax løsningen kan sive ned på jorden og kan forgifte nogle typer af græsser. Forhindre Borax overdosis på planter og dyr ved at forberede en kvalitet arbejdsområde med beskyttelse af en kant vagt eller med håndklæder til at fange eventuelle afstrømning af Borax løsning.

•Arrange rå træ, således at hver side kan behandles med Borax løsningen. Kontroller, at du er i stand til at vende brikkerne på kanten og over på anden siden at få en jævn dækning af Borax på de træplader. Tage pumpe sprøjten og Borax til en vandforsyning og blande en batch af Borax træ behandling.

•Dissolve 10 ounce borax (20 Mule Team sort) i omkring 6 ounce af varmt vand. Agitere løsningen, indtil Borax er opløst. Hæld denne blanding i 1 gallon af postevand og bland så at det også er blandet godt. Nu hæld den behandlede gallon af vand i hånd pumpe sprøjten og stramme hætten af sprøjten. Pumpe det til at lægge pres på indersiden.

•Spray løsning jævnt på hver side af de rå træplader. En Borax komponent i den træ betyder dette træ vil være effektiv til at afvise skadedyr dyr, hæmme brand og hærdning hurtigere ved at være behandlet med en simpel Borax og vand løsning. Spray én side og derefter tænde kant og spray kanten, og drej og spray tilbage, og drej og spray kanten. Der dækker hele bestyrelsen. Fortsætte med at sprøjte boards, indtil opløsningen anvendes. En gallon af løsning vil behandle omkring 50 2 "X 4" X 8" studs.

•Cure træ som du normalt ville. Det kan være ovn eller lufttørret indtil vandindholdet er nået. Bestemme den korrekte vandindhold for dit område og tørre træ, indtil det har den anbefalede mængde af vand i fiber. Installer træ, som du ville enhver anden form for behandlet træ.