Om godt pumper

De fleste mennesker tænke aldrig selv over hvordan vand kommer ind i deres hus hver dag, især hvis du bor i en by. Selv små byer har generelt et system til at levere vand til alle. Det er primært folk i lever i landdistrikter, der har uafhængig vandsystemer, der bekymrer sig om, hvordan deres vand fungerer. Hver landdistrikterne hjem har en brønd pumpe der er det væsentlige, det bankende hjerte i deres hele vandsystemet. Uden pumpe, ville de have ingen vand.

Funktion

Enhver brønd pumpe funktion er at hæve vandet fra din godt, levere vandet til en tank til opbevaring. Tryk vandet er gemt i denne tank, indtil det er nødvendigt. Den hele pumpning enhed, der udfører denne funktion består af pumpen sig selv og en elmotor. Arbejder sammen, disse 2 enheder er grund vand strømmer ind i dit hus.

Typer

Der findes flere typer af godt pumper, hver med deres specifikke funktion. At vælge den korrekte størrelse brønd pumpe er bydende nødvendigt, når du udformer en vand system. En forkert størrelse pumpe vil kun føre til utilfredsstillende vand levering. Der findes specialiserede pumper for både overfladisk og dyb-brønde.
I en overfladisk-godt situation er vandet tættere på jorden og lettere at komme ind i huset. Jet pumpe er den mest almindelige pumpen anvendes i grundt-godt situationer. Jet pumper trække vandet op af jorden ved at suge. Atmosfærisk tryk spiller en central rolle i, hvordan jet pumpe fungerer, på grund af det tomrum, der er dannet. Vakuum dannes også ved elektromotor. Shallow-godt jet pumper skal normalt være primet, fordi de bruger vand til at trække vand.
I en dyb-godt situation er vandet dybere i jorden og sværere at få. En jet pumpe kan stadig bruges i denne situation, men en dykpumpe er mere effektiv. Disse pumper leverer også mere vand ved hjælp af den samme størrelse motor som jet pumpe. Problemer med denne type pumpe generelt kræver og erfarne tekniker, men generelt de er mere pålidelige end jet pumpe. De opererer normalt op til 25 år problem gratis.

Størrelse

Grundlag for at vælge en Pumpestørrelse vil afhænge af størrelsen af din husstand og hvor meget vand vil blive brugt. At vælge en størrelse pumpe, Sørg for peak usage vandforhold er indregnet. Ved dimensionering det ifølge gennemsnitlig brug af vand, vil dit system være ikke kan holde trit med dine krav.
Det er ikke en god ide at installere en større pumpe end nødvendigt for størrelsen af din godt. Den eneste situation, hvor en større pumpe ville være nødvendigt ville være, hvis du har brug for ekstra vand opbevares for at opfylde dine højeste krav for det. Normalt kan du løse dette problem ved at installere et større vand lagertank. Det menes, at en større vand lagertanken faktisk forlænger livet af din brønd pumpe. En større tank betyder, at din pumpe ikke skal køre så ofte. Jo mere en pumpen kører, jo hurtigere vil det skal udskiftes.
Der er også situationer, hvor kapaciteten i brønden er så lavt, at en 2-pumpe-system er påkrævet for at systemet kan fungere korrekt. Generelt er problemet løst ved hjælp af en anden pumpe, booster pump eller ved at installere en overfladisk-godt. Disse pumper er kontrolleret af en speciel controller.

Hvordan man vælger en pumpe

Du vælger et brønd pumpe, er det bedst at tjekke med en vand godt professionelt. De vil være i stand til at analysere du godt system og foreslå en pumpe i den relevante. De vil også forklare dig systemet og foreslå måder, du kan forbedre dit system. Spørg din lokale Better Business Bureau eller VVS-agenturer for at sikre du hyre en virksomhed, der har erfaring med brønde og godt pumper. Da modtager vand er en vigtig funktion i ethvert hjem, er leje en ordentlig professionel meget vigtigt.

Fordele

Godt pumper er kernen i enhver uafhængige boligejere vand system. Uden dem ville vandet flyde. Det er bedst at uddanne dig selv først til arbejdet i brønden og pumpen, før hyre nogen til at gøre arbejdet. Da den brønd pumpe er så vigtigt at arbejdet i hjemmet, er det vigtigt at få en korrekt størrelse pumpe til at gøre arbejdet. Godt pumper har eksisteret i århundreder i en form eller den anden, pumpe vand op af jorden til vores behov. Selvom ofte ikke tænkt på, hjælper den brønd pumpe, holde vores liv fungerer planmæssigt.