Hvordan man opbygger store hjorte mad parceller & levesteder

Hvordan man opbygger store hjorte mad parceller & levesteder


Industriel vækst og større byer har ført til tab af levesteder for dyr. Mange hjorte invadere landbrugsjord og skade afgrøder søger efter mad. Wildlife forvaltningsplaner designet til at øge antallet af mad plots og levesteder for hjorte har gået i kraft i mange stater, mens jægere, fotografer og hjorte elskere i en række områder er begyndt voksende mad og giver læ for at tegne rådyr til et bestemt sted. For at give en stor rådyr mad plot og levesteder, nødt du til at give en bred vifte af fødevarer af høj kvalitet tilgængelige under alle årstider som husly og vand der er nødvendig for overlevelse.

Instruktioner

•Klart tre eller fire separate one-acre parceller på åbent land i nærheden af træer og børste tidligt i foråret når jorden er optøet. Teste jorden og tilføje organisk materiale og næringsstoffer, hvis nødvendigt. Kontakt din lokale naturressourcer bevarelse Service for at kontrollere pH-værdien af din jord og finde ud af typer og mængder af gødning til at bruge. Efter faren for frost er overstået, plante frø eller planter der vil tiltrække rådyr hele året rundt, herunder Lucerne, vignabønne, cikorie og Kløver, foder hjorte i foråret og sommeren og sojabønner og majs, der leverer fødevarer i løbet af efteråret og vinteren. Plant flerårig rug græs, vinterhvede og korn til at supplere den rådyr kost. Plante mad i lange, smalle strimler

•Plant træer, der vil give mad og husly for hjorte i fremtiden, herunder apple, krabbe æble, eg og hickory træer. Plant forskellige sorter, så at når de begynder at producere nogle vil give en afgrøde hvert år. Hvid oaks producere store afgrøder af agern hvert fire til ti år, mens røde oaks producere store afgrøder hver tre til fem år og sort oaks producerer hver to til tre år, så herunder en blanding af eg arter sikrer en afgrøde hvert år. Plante shrubby træer og børste som piletræer, lilla buske, sumac og fyrretræer i nærheden hver mad plot at give hjorte skjule steder og sengetøj områder.

•Tilvejebringelse vand i hver mad plot. Hvis der ikke er nogen permanent vandkilde såsom en sø, Dam, stream eller fjedre, køre en sprinkler slanger til hver mad plot for at vand planterne og sæt vand trug eller frisk spande vand nær mad parceller for hjortene at drikke af. Skifte vand dagligt, så det ikke bliver stagnerende.