Sådan kan Pickles med et varmt vandbad

Sådan kan Pickles med et varmt vandbad


Hvis du nyder at spise pickles som en snack eller pynt på din mad, behøver du ikke at købe store-købte pickles, der muligvis indeholder konserveringsmidler og tilsætningsstoffer. I stedet lave dine egne hjemmelavede pickles af konserves dem i et varmt vandbad. Denne metode giver dig pickles uden uønskede ingredienser og lader du eksperimentere med smagen af pickles ved tilføjelse eller tage ud forskellige krydderier.

Instruktioner

•Wash off bejdsning agurker, og Indsæt agurkerne i et glas mason krukke. Indsæt nok bejdsning agurker for at fylde krukken.

•Slice otte hele fed hvidløg i kvarte, og indsæt de hvidternet fed hvidløg i krukken med bejdsning agurker. Hvidløg vil falde ind i mellemrummene mellem agurkerne.

•Sæt kviste frisk dild ind i mellemrummene mellem agurkerne. Hvis du ønsker de færdige pickles at smage mere som dild, tilføje i seks til syv kviste dild. Hvis du kan lide en lysere smagning pickle, kun tilføje i tre til fire kviste dild.

•Fyld krukke med apple cider eddike, tør krukke med en vaskeklud til at sikre, at det er ren, og skrue rand på låget stramt.

•Fyld en stor gryde fuld af vand, og Indsæt krukken i puljen. Vandet bør helt dække krukken. Varm gryden over høj varme, indtil vandet koger. Kog krukke i varmt vandbad i 15 minutter, derefter fjerne krukke med konservering tænger. Låget skal være konkave, der angiver, at krukken er tilstrækkeligt forseglet.

•Tillad krukke med pickles afkøles i to timer. Skriv datoen på toppen af låget ved hjælp af et voksbehandlet blyant.