Hus rengøring opgavelister

Hus rengøring opgavelister


Rengøring et hus kan være en smule overvældende, hvis du går ind i det med en formaliseret plan. En måde at gøre hus rengøring gå lidt mere effektivt er at oprette rengøring som en serie af opgaver, der skal være opfyldt på en bestemt tidslinje. Ikke alle rengøring job inde i en husstand er forpligtet til at ske i samme rettidig måde, så ved at tildele en tjekliste, du skære job ned til en mere overkommelig enhed.

Daglige opgaver

Visse opgaver skal være placeret på listen over daglige opgaver. Tildele disse opgaver den betydning, de fortjener, og udføre dem først. Jobs og gøremål omkring huset, der er enten en daglig nødvendighed eller det næstbedste er job som opvask, sengeredning og glatning op rod omkring huset. Andre opgaver, der kunne placeres på listen over daglige, fordi de ikke kan vente til den ugentlige liste omfatter ting som fejer, tager ud skrald og generelle køkken oprydning.

Ugentlige opgaver

Nogle arbejdspladser kan tildeles som en gang om ugen opgaver og bør tage sekundære overvejelser bag dagligt eller i nærheden af daglige job. De husstande gøremål, der ville dukke op på denne liste omfatter støvsugning tæppe, afstøvning, gulvvask, rengøring af badeværelse og vaskeri opgaver.

To gange månedligt

Nogle opgaver, som skal være afsluttet omkring huset kan være kantet ud på en liste, der kræver, at de blive varetaget af bare to gange om måneden eller deromkring. Vask vinduer og spejle ville falde ind under denne type af husholdningernes opgave. Køkken opgaver, der sandsynligvis skal udføres to gange om måneden omfatter rengøring af ovn og interiøret i mikrobølgeovnen. Hvis du har blinds, du skal rense dem to gange om måneden, og det samme gælder for loft turbineblade. Tag to eller tre dage ud af måned at gøre ting som glatning op toiletter og holder en garage fra at blive for rodet.

Fire til otte måneder

Hver fire til otte måneder er et godt tidspunkt at give dit skab en mere betydelig gå hvor du fjerner elementer fra din garderobe, som du ikke bærer. Vask dine tæpper, lagner og anden strøelse. Rense ned gardiner, persienner og gardiner. Give dit træværk og vægge en grundig rengøring. I løbet af lavsæsonen, kan du sandsynligvis få ved med at ændre din air condition system luftfiltre hver fire til otte måneder. Under de høj-brug dele af året er dette en opgave, der skal flyttes til listen to gange om måneden.

To gange om året

To gange om året du bør skifte batterier i din røgalarm. Køre din ovn gennem dets selvrensende proces at give en dybere rengøring end din fire-måneders aftale med en svamp og sæbe.