Hjælpe med en Karcher højtryksrenser, der ikke vil starte

Karcher er et tysk rengøringsfirma, som har specialiseret sig i både industri- og husholdningsaffald pres skiver. Fejlfindingstrin er nyttig til fjernelse af hyppigt forekommende problemer, før du ringer til professionel reparation. Højtryksrenseren kan ikke starte på grund af problemer med strømforsyningen eller i appliance indstillinger. Fejlfinding højtryksrenseren Karcher vil tage cirka ti minutter. Den nøjagtige placering af knapper vil variere afhængig af din model af højtryksrenser.

Instruktioner

•Kontroller afbryderen er i "jeg" ("tændt") position. Selvom tilsyneladende simple, er glemmer at skifte på højtryksrenseren overraskende almindeligt.

• Bekræft højtryksrenseren er sluttet til en fungerende stikkontakt. Kontrollere stikkontakten er tændt, hvis din husstand afsætningsmuligheder er udstyret med tænd/sluk kontakter.

•Udskift forlængerledning med enten en 25-fods 12/3-gauge ledningen eller en 50-fods 10/3-gauge ledning. Andre typer af forlængerledninger kan ikke arbejde med din Karcher skive.

•Kontroller dine sikringer eller afbrydere. Nogle af dine elektriske kredsløb kan ikke fungerer på grund af en blæst sikring eller trippede breaker. Kontroller, at alle sikringer eller breakers er aktiv.