Ideer til en Metal spand blomstermotiver Design

Ideer til en Metal spand blomstermotiver Design


Indarbejde metal spande til din floral design for en afvigelse fra typiske blomsterdekorationer. Dette kan tilføje blot de højre touch til en særlig lejlighed som et bryllup, en ny sæson eller en ferie. Eksperimentere med foretrukne blomster og farver, der kan supplere eller kontrast med det rustikke udseende af en metal beholder.

Sand og solsikker

Tilføj farve og en sommer føler at din fest ved hjælp af farvestrålende metal beach spande. Find metal beach spande i gule, røde og blues; sand; og solsikker. Skære solsikker kort og placere dem i fugtig sand; Dette kan være en midtpunkt. Placer flere flere spande af blomster langs kanterne af haven eller omkring et værelse. Dette design fungerer godt i sommeren, eller det kan tilføje lysstyrke til de kolde måneder af vinteren.

Bryllup midtergangen

Med metal spande, oprette blomster og bånd, en interimistiske midtergangen for en gårdhave bryllupsceremoni. Placer metal spande lige mange på hver side af gangen med bånd er bundet til hinanden. Matche bånd til farven på spande. Hænge bånd på wire indehavere knyttet til hver række med stole. Udfylde spande med roser--ligesom Vendela og grøn te sorter--grøn knap mums og grønne og hvide hypericum bær.

Munter spand

Oprette en munter spand display ved at placere farvestrålende margueritter i en hånd-malet metal spand. Male en spand en solid fed farve (ligesom en høj blå eller rød) eller købe det i butikken. Vise et arrangement af vilde gule tusindfryd, fisse pilegrene og vilde hvide margueritter. Tilføje tørret lavendel og dekorativ græs i mellem blomsterne. Sted dette arrangement i en trist del af din have eller hus at tilføje nogle liv.

Uafhængighed blomstrer

Forbinde flere spande sammen lodret for en differentieret opvisning i patriotisme for juli 4th ferie. Saml en stor spand, en mellemstore spand og en lille spand og linje dem med sphagnum ark moss. Placere et glas i hver spand og fyld den 2/3 med vand. Placer blå blomster i den store spand, hvide blomster i medium spanden og røde blomster i den øverste spand. Surround kopper med supplerende mos. Tier spande ved at hænge dem fra en stang eller post.