Andre navne for solsikkekernerPå grund af sin overflod af gavnlige egenskaber--sund umættede fedtstoffer, høj i fiber, protein, mineraler, fytokemikalier og vitaminer--er solsikkefrø ofte omtales som en magt mad. Denne smarte snack er nydes af folk rundt omkring i verden og kaldes ved andre navne til at identificere den lille frø med store nøddeagtig smag.

Historie

Solsikkefrø blev oprindeligt brugt af indfødte amerikanere som en højenergi kilde til mad. De var taget til Europa af spanske opdagelsesrejsende i 1510, og af 1830erne, russerne opdræt frø for deres olie. I 1950 ' erne solsikkefrø var en vigtig afgrøde i Nordamerika, især for North Dakota og Minnesota, og disse stater er selv i dag, hvor 85 procent af solsikkefrø der dyrkes.

Andre navne

Solsikkekerner er også kaldet godbid eller ikke-olie frø. Frøene er dimensioneret efter tre forskellige kvaliteter og bruges forskelligt, afhængigt af hvilken kategori de passer ind i. Anden typen af solsikkefrø kaldes oliefrø.

Karakteristika

Godbid eller ikke-olie solsikkefrø har et skrog med sorte og hvide striber med en lille kerne indeni. Frøene ser det samme for hver type, og skroget typisk måler 5/8-inch.

Bruger

En af de mest populære anvendelser for godbid solsikke frø er forbruget som en snack; Dette tegner sig for omkring 25 procent af deres produktion i henhold til den nationale solsikke Association. Nogle frø er stadig intakte og er solgt i skallen, mens andre har frø mekanisk, fjernet forlader kun kernen. Pet næring og fuglefoder hensyn til brug af de mindste solsikkekerner. Olie af oliefrø solsikker er også udvindes og bruges som en madolie, mens andre frø er lavet til mel. En anden kommerciel brug af solsikker er fremstillingen af SunButter, et opslag ligner peanut smør fremstillet af solsikke kerner.