Liste over cypresser

Liste over cypresser


Cypresser indslag stedsegrønt løv, der ligner overlappende skæl, kegler og en meget specifikke geografiske rækkevidde. "Træer af Nordamerika" stater, der vokser arter af cypresser native til Amerikas Forenede Stater alle i de vestlige stater, med de fleste eksisterende i Californien. Nogle af disse træer er populære som prydplanter, med visse arter gør fremragende juletræer.

Monterey cypres

I naturen er Monterey cypress næsten ikke-eksisterende, som træet vokser i kun to Lunde af træer i nærheden af Monterey, Californien, langs Pacific Coast. Men træet overlever i stort tal som en dyrket art, anvendes i hele verden som en prydplante. Monterey cypress vokser til en højde af 100 fødder hvis væk fra at vinde i havet, med en bred baldakin af øverste grene. Når udsat for virkningerne af ocean breezes, træet udvikler en vride kuffert og bliver meget mindre i højde. Monterey cypress har tan kegler, der er så længe som 1,5 inches. Landskabspleje kutymer for Monterey cypress omfatter udnyttelse som læhegn og som modellen planter, stående alene at fremhæve et stykke af ejendom. Stater, der har både milde klima året rundt og iblødsætning vinter regn er de bedste steder at dyrke en af disse evergreens. Træet har brug for fuld sol og vokser til bedste potentielle i en sandet jord.

MacNab cypres

Du kan identificere MacNab cypress af små hvide prikker, der forekommer på hver af de små skæl, der dækker branchlets. MacNab cypress er en af de nordligste arter af cypress i nationen, vokser langs Stillehavets kyst i det nordlige Californien og i den nordlige del af statens Sierra Nevada. Denne cypress typisk vokser til en højde på kun 20 til 30 fod og har en kuffert om en fod tyk. Den 1-tomme kogler er grålig eller brun og dækket med fra seks til otte skalaer. Den rå grå bark besidder furer og træet lever de tørrere områder på de nedre skråninger af bjergrigt terræn. Baker cypress, en lignende arter, der findes i samme område som MacNab cypress, men har en jævnere bark og mindre kegler.

Arizona cypres

Af alle de nordamerikanske cypresser har Arizona cypress den største geografiske fordeling, vokser i dele af fire stater i sydvest og nordlige Mexico. Arizona cypress har en figur som en kirke spir og er lysegrøn med tynd bark, som Splinter i lange strimler. Arizona cypress har afrundede woody kegler, der kræver to år til fuldt modne. Nogle af disse træer vokse 80 fod høj med en kuffert en bred værftet. Træet er stærkt og holdbart, hvilket fører til dets anvendelse som hegnspæle og tømmer at afstive miner. Arizona cypress, mens en værdsat Prydplante, er nu en vigtig juletræ arter, med træet med succes dyrket kommercielt i de sydlige stater i Louisiana, Alabama og Georgia til dette formål.