Hvordan man tør hjemmedyrkede Pinto bønner

Hvordan man tør hjemmedyrkede Pinto bønner


Pinto, ordet til malet i spansk, bruges til pinto bønner, fordi de har en ørkenfarvet baggrund med rødlig brune plamager. Når kogte, bliver bønnerne lyserøde. Højt indhold af folat, protein og jern, pinto bønner er et sundt valg for alle, herunder personer med diabetes. Fremragende i de fleste retter, der opfordrer til bønner, kan de bruges i chili, lagdelte med grøntsager til en dukkert eller spist plain, kogt med krydderier og urter.

Instruktioner

• Lad din pinto bønner tørre på vinstokken. De kræver en lang vækstsæson og skal bruge en tør efteråret at få det bedste tørretid.

•Pick modne bønner, placere dem på store skærme eller cookie ark og lade dem tørre i solen, hvis de ikke er tørt allerede. Dette er en effektiv og billig måde at tørre bønner uden en ovn eller mad dehydrator.

•Shell modne, men ikke endnu tør, bønner og placere dem i en mad dehydrator eller på cookie ark til tørre i ovnen. Placere ovnen på sin laveste indstilling mellem 100 og 200 grader Fahrenheit og tørre bønner for omkring en time. Dette er den mest effektive metode til dem, der oplever en våd høst sæson.

•Test bønner for tørhed. Hvis du kan skære i bønne med en kniv, er det ikke tørt nok endnu.

•Opbevar tørrede bønner i en lufttæt beholder som en glaskrukke, plast balje eller zip-stil taske.