Hvordan man Wire en elektronisk ovn termostat

Hvordan man Wire en elektronisk ovn termostat


En elektrisk termostat er en vigtig, men ofte overset aspekt af et hjem varmesystem. Mens disse elementer er temmelig robust og modstandsdygtigt over for skader, over tid vil de slides ned. Før du erstatter en du bør prøve at bruge en lille luft kan kompression til at blæse ud eventuelt støv. Ofte støv oprustning vil skabe ravage på sensorerne forårsager din varme til at svinge. Hvis dette ikke virker, er det tid til at erstatte, og rewire, din termostat.

Instruktioner

•Locate den relevante circuit breaker skifte og skåret strømmen til termostaten. Tag dækslet af termostaten, som simpelthen snaps og slukker. Tag den gamle termostat ved at skrue en til tre skruer, der holder det mod pladen.

•Label hver ledning med malertape og en blyant, så du kan forbinde den nye termostat på samme måde som gamle. De fleste termostater bruger de samme brev terminaler. Hvis den nye termostat har forskellige brev terminaler, henvise til producentens vejledning til de rigtige ledninger instruktioner. Afbryde termostaten fra væggen ledninger. Som du gør dette wrap hver ledning omkring en lille pind eller blyant til at forhindre det i at glide tilbage ind i væggen.

•Trim enderne af væg ledningerne hvis de har blevet flossede for at sikre en god forbindelse. Derefter følger etiketterne og tilsluttes den nye termostat væg ledninger.

•Sæt den nye termostat til montering plade med en til tre skruer og derefter fastgøre den plast dækslet tilbage på plads. Tænd for strømmen tilbage og tænde for varmen at teste.