Flise terrasser & gangbroer

Flise terrasser & gangbroer


Flise terrasser og gangbroer give hårdhed og holdbarhed svarende til beton. I modsætning til beton har flise en unintrusive, naturligt udseende, der blander godt med landskabspleje. Udtrykket "flise" gælder ikke for en enkelt type af sten, men henviser til "cut" eller form af stenen. Selv om de varierer i farve, størrelse og form, er alle typer af flise hovedsagelig små stenplader. Derudover del alle typer for flise installationskrav; de kan installeres over en base af beton eller lagt på en base af grus og sand.

Om flise

Stenbruddet operationer bruger flere sorter af sten til at producere flise materialer, især kalksten, sandsten, granit og skifer. Af de almindelige typer af sten, der anvendes til at producere flise, er granit den mest holdbare men også den tungeste og mest vanskelige at skære. Flise fra sandsten er generelt de letteste flise og lettest at skære. Men, sandsten og andre lightweight, bløde sten bryde og knæk lettere end tætte, tunge sten. Producenter split sten i slab-lignende former, der spænder fra omkring 1 til 3 inches tyk. Fliser er tilgængelige i rektangulær form eller tilfældigt formet, naturlige kanter.

Installerer flise Over beton

Installerer flise over beton er meget gerne installere keramiske eller sten fliser over en rede substrat. Men det vigtigste aspekt af flise-over-beton anlæg er betonplade eller pathway tilstand. En betonoverflade med dyb, lange revner og ujævne områder er en uegnet base for flise. Beskadigede betonflader kræver lakering før flise installation. Mange bygherrer form og hæld helt nye plader til flise terrasser og gangbroer. Ligesom fliser overholder et lag af mørtel de naturlige flise materialer til slab's overflade.

Forberede en Base for tør Installation

Udtrykket "tør anlæg" refererer til fliser eller fliser sat direkte på toppen af et niveau base af grus og sand. Grus fungerer som en buffer mellem fliser og vuggende og bilæggelse af de jordoverfladen. På toppen af grus giver et lag af sand en glat, selv base for den endelige placering af fliser. Bygherrer placere tykke grus lag, ofte 12 inches eller mere, til tung trafikområder og tyndt lag, mindre end 6 inches, for områder med lav trafik.

Æglæggende flise-Dry Installation

Bygherrer lå flise på toppen af udlægningsmaskiner base's sand lag og tryk på materialet på plads med en kølle. For at skære flise til størrelse, bygherrer bruge enten en hammer og mejsel eller magt værktøjer, såsom en motoriseret rundsav eller en flise våd så. Med alle flise brolæggere på plads udfylder builder fuger mellem fliser med enten fine sand eller mørtel. Sand hvorvidt eller mørtel, builder tisser leddene med en slange og fejer væk overskydende spartelmasse.