Hvordan kan jeg tjekke for dokumentation af støvmider?

Støvmider er mikroskopiske insekter, hvis tarme og fecal materiale bidrage væsentligt til husholdningsbrug støv. De er en fælles allergen, og en hyppig årsag til astmaanfald og eksem. Støvmider foretrækker varme miljøer såsom din madras, pude, tæppe og møbler. Insekter er for lille til at opdage uden et mikroskop, men du kan kontrollere for tegn på deres tilstedeværelse med en støv mide detection kit. Sættet prøver for tilstedeværelse af støv mide fecal spørgsmål.

Instruktioner

•Læs alle instruktionerne i støv mide detection kit før du begynde at indsamle prøver.

• Indsamle støv prøven ved at følge pakken instruktioner. Indsamle prøven fra områder du hyppige, såsom soveværelse eller stue.

•Åbn plastikrør, der følger med sættet. Tilføje reagens og det medfølgende dilutant til røret. Hæld i eksemplet støv og lukke røret ved at skrue på låget. Ryst rør grundigt for at blande alle elementer.

•Tag låget og sted den diagnostiske oliepinden ind i røret. Lad det i én time, derefter fjerne det. Skyl oliepinden med vand fra hanen og sammenligne farven på pind til diagrammet i pakningen. Den diagnostiske kit tester for niveauer af fecal spørgsmål i støv, som er den største indikator for støv mide tilstedeværelse. Farven på oliepinden fortæller du sværhedsgraden af din støv mide angreb.