Hvordan man forebygger sort plet på roser og behandle roser med sorte pletter

Plante sygdom sort plet roser få kan være nedslående. Der er måder at forebygge og behandle svampesygdom kendt som sort plet. Ved hjælp af de rigtige produkter, efter en behandlingsprogram, og at vide et par steg, voksende tips, kan du slå blackspot og har smukke sunde roser.

Instruktioner

•Sørg sikker steg sygdommen er blackspot ved at lære hvad sort plet er, hvad symptomerne er og hvordan det spreder. Diplocarpon rosae er en svamp, der inficerer roser af forårsager blade at udvikle brun til sort steder. Disse steder, som kan være på begge sider af bladet, starter ud små groft runde mørke områder. Senere gule ringe vil udgøre omkring dem. De vil forstørre og i sidste ende medføre hele bladet til bliver gule og brune eller sorte før den falder ud i bushen. Denne rose sygdom kan helt defoliate et anlæg over kort tid og endda forårsage læsioner på de grønne stængler. Anlægget vil i sidste ende dø bliver svagere hele tiden taber blade. At være en svamp, sort plet kan lide våde fugtigt vejr og starter voksende når temperaturerne rammer 75 grader og fugt er til stede i 7 timer eller mere. Det danner sporer, som spredes ved luft bevægelse og vand dråber som de splash eller Kør ud af de inficerede plantedele. Når forholdene bliver for tørt eller for koldt sporerne blive hvilende, gemmer sig i døde plantematerialer og syge Stokke. Sort plet sporer må ikke over vinteren i jorden.

•Brug forebyggende foranstaltninger til at stoppe rose problemer, før de begynder. Rydde op i rosenhaven hvert efterår rive op alle nedfaldne blade og udklip. De gleanings, som kan indeholde blackspot sporer, i stedet enten taske dem til at blive trukket væk eller brænde dem ikke kompost. Før vækst starter i foråret spray planter med svampedræbende sprays såsom vanddispergerbare sulfurs og kobber-baserede løsninger, der er mærket til brug på roser. Brugen af svovl til kæmpe sort plet er velkendt og dokumenteret. Sporerne vil ikke vokse på svovl, men fordi det skyller ud skal du gentage programmet på en regelmæssig basis og efter hver regn. Holder bladene tørre er en anden forebyggende praksis. Ikke vand fra overhead i stedet brug drop eller soaker slanger til vand i jorden under buskene. Space planterne for at give mulighed for god luftstrøm omkring hver, mindst 3 til 4 fod fra hinanden, så bladene bliver tørre hurtigt efter regn. Hvis sygdommen er set start, klip alle påvirket blade ud og trimme alle inficerede Stokke tilbage til to sunde knopper derefter bortskaffe alle inficerede materialer. Forebyggelse er langt nemmere end stoppe rose sygdommen, når den har inficeret de rosenplanter.

•Følg en regelmæssig forfaldsplan for ved hjælp af hjemmelavede svampedræbende sprays eller kommercielle produkter til at bekæmpe sygdommen, sort plet. Gøre en rose kalender viser dagene at roserne sprøjtes og holde sig til det selv om der er ingen tegn på rose sygdomme. Gøre en rose spray bruge bagepulver og opvaskemiddel. Mix 1 spiseskefuld bagepulver og en teskefuld mild opvaskesæbe som elfenben, i en gallon af varmt vand. Spray det på roserne hver 7 til 10 dage, grundigt dækker toppen og bunden af alle blade og stængler. Dette vil også hjælpe med bladlus og græsser. Neem olie er en anden god økologisk behandling for rose svampesygdomme og nogle insekter. Bare bruge det som anvist på etiketten og reapplied hver en til to uger, især i våde perioder. Der er mange gode kommercielle produkter på markedet, der vil styre sort plet og kan anvendes, når sygdommen er fremskreden. Nogle af de bedre kendte dem omfatter: udvik-Lome standse systemisk, Sporan EC, Spectracide Immunox, Captan 50 WP, Kop-R-spray, Orthro Funginex og Bayer avanceret Disease Control. Mange af disse er yderst giftige og nogle kræver, at ingen genindtaste det sprøjtede område i længere tid. Læs og følg alle instruktioner på etiketten, når du bruger dem. Der er støv produkter til svamp behandlinger men de flydende behandlinger til at fungere bedre.

•Hold steg planter sunde og stærke. Sunde planter er mindre tilbøjelige til at dø fra sort plet og synes også at komme over det hurtigere. Plante roser i fuld solskin, hvor de ikke behøver at konkurrere med andre planter, især træer. Der er nogle følgesvend planter, der hjælper roser trives som purløg og hvidløg. Feed roser og dyrke dem i god jord. Har jorden testet for at se hvilke mineraler det kan være mangelfuld, hvis pH skal justeres, og hvor meget gødning skal muligvis tilføjet. Læs på roser at finde ud af hvilken slags jord de foretrækker. Gødning te er en fantastisk måde at fodre rosenplanter og hvis sprøjtes på bladene vil faktisk kampen sort plet svamp.

•Grow resistente række roser. Nogle typer af roser er mere modstandsdygtige over for sort plet end andre, men da svampen altid udvikler sig og ændre hver sæson, nogle af de ældre resistente sorter såsom fred nu er modtagelige for svamp. Der er lister på nettet af resistente sorter, rose, her er nogle, som jeg kender til: Miss All-American skønhed, Mister Lincoln, Nantucket, ny dag, Angel Face, Betty Prior, Bill Warriner, Bonica, Harrisons gul, Katy Road Pink, Knock Out, Mrs. R. M. Fincn, Prairie høst, Prairie Sunrise, Robusta, havets skum, Simon Fraser, enkelhed, Sir Thomas Lipton, The Fairy, Wanderin' vind, og Rugosa roser. Rugosa roser er normalt resistente over for sort plet sygdom. Husk disse sorter er resistente over for sort plet ikke immune over for plantesygdomme. Svampen kan udvikle sig til en ny stamme i løbet af en sæson, så der er stadig behov for at praksis metoder til forebyggelse og altid holde øje med sort plet på roser.
Nedenfor under ressourcer er der links til andre havearbejde artikler. Venligst vurdere denne artikel og andre, du tjek, tak.
Alt indhold copyright-beskyttet af Aupoet.