Hvordan man dyrker et kirsebærtræ i Irmo, South Carolina

Hvordan man dyrker et kirsebærtræ i Irmo, South Carolina


Kirsebærtræer er relativt store frugttræer på 40 fod i højden, og vokse i både søde og sure sorter. Disse træer kræver en dyb vinter chill angive deres foråret frugt, og trives kun op til USDA hårdførhed zone 9. South Carolina zoner 7 til 8, som tilbyder både lys, varme somre og vintre, at falde til frysepunktet, er ideelle til kirsebær vækst. Mid-State Irmo falder i zone 7b, og understøtter både indendørs og udendørs kirsebærtræer. At vokse din egen kirsebær høst, samle webstedet lige udendørs og komme i gang.

Instruktioner

•Plant kirsebær træer i det tidlige forår til saplings tid til at vokse og forberede sig på vinteren. Den sidste frost i Irmo generelt falder i midten af April, så plante kirsebær i den tredje uge af måneden.

•Forbered to plantning websteder til at plante to kirsebærtræer. Disse er self-ufrugtbar træer, og kan ikke selvbestøvende; Du skal bruge mindst to træer for at få en høst. Find websteder, der sidder 18-20 fødder fra hinanden, give træerne plads til at vokse. Hvert websted skal have mindst otte timer i fuld sol hver dag, med hurtig dræning gennem jorden. Kirsebær vil ikke blomstre eller bære frugt, hvis du plante dem i skyggen.

•Mix en del quick-afløb jord med en del økologisk kompost til at ændre din jord. Slå 3 til 4 inches af denne blanding i top foden af jord, i en 2-fods brede område i din plantning site. Kirsebær vil vokse i dårlig jord, men altid har brug for god dræning.

•Dig huller som dyb og bred som kirsebærtræer gryder og plante kirsebær, således at deres kroner på jorden. Fyld huller 3/4 fuld med ændrede jord, så vand træer med 1 gallon af vand hver at bosætte sig i jorden. Færdig med at udfylde de huller i og pakke ned i jorden.