Liste over ting du kan sælge på genbrugsstationen

Liste over ting du kan sælge på genbrugsstationen


Der er et marked for næsten alt derude, som har set sin første levetid endte. Genbrug er som regel nemt og du kan tjene et par bukke i processen. De mest almindelige genanvendeligt er aluminiumsdåser, plastflasker og papirprodukter, men der er også et marked for gamle elektronik udstyr og metaller. De penge betalt for produkter varierer med genbrugsstation; nogle Centre acceptere elementer men betaler ikke for dem.

Aluminiumsdåser

Aluminiumsdåser er blandt de mest hyppigt genbrugsgenstande for hvilke penge er betalt. Dåser bør skylles og kan blive knust, efter jeg elsker en ren San Diego's hjemmeside, der giver instruktioner om hvordan man forbereder emner for genanvendelse. Nogle stater, såsom Oregon og Maine, kræver indskud skal betales på sodavand og øl dåser på købstidspunktet. Den skylles dåser kan returneres til butikker for en tilbagebetaling af depositum. Dåser bør skylles, men ikke knust, som genanvendelse maskiner ikke kan læse stregkoder på knust dåser.

Plastflasker

Plastic mælk og vand flasker er også populære genanvendeligt. Flaskerne skal skylles og lågene fjernes. Nogle genvindingsvirksomheder accepterer ikke alle plastflasker, ligesom nogle ikke betaler for disse varer. Check etiketten for at se, hvis der står "CRV" eller i bunden af beholderen til at se, om det har "Pet1" eller "Pet2" stemplet på det; disse flasker kan genbruges.

Papirprodukter

Den nationale genanvendelse koalition lister avis og bølgepap på nr. 3 og 4 i sin liste over 10 mest populære genanvendeligt, mens magasiner og blandet papir rang 8 og 9. Per pund er normalt kun øre, men vægten af disse varer tilføjer hurtigt. Aviser skal være tør og stablet flad; de skal ikke trætte med streng. Gruppen San Diego siger pap skal være flad og indpakning tape fjernet.

Metaller

Mange genvindingsvirksomheder acceptere anvendte metaller, undertiden kaldet skrot. Listen af metaller omfatter messing, kobber, rustfrit stål og aluminium. Gamle metal bildele kan genbruges. De metalgenstande som regel brug at blive taget til en genbrugsstation, der har specialiseret sig i metaller, som ikke alle genbrugspladser acceptere alle metaller. Det beløb betalt per pund normalt afhænger af verdensmarkederne.

Andre elementer

Andre genanvendeligt, som kan sælges omfatter elektronik, computere og mobiltelefoner og printer blækpatroner. Disse produkter skal mailes til genanvende. Nogle genvindingsvirksomheder, såsom YouRenew, som accepterer gamle elektronikprodukter, og Cash4Cartridges, som accepterer tomme printerpatroner, vil betale forsendelsesgebyrerne.