Sådan Fix et Mobile Home loft med vandskader

Sådan Fix et Mobile Home loft med vandskader


Grimme brune vand pletter på loftet bør repareres på én gang. Den vigtigste del af fastsættelse af en mobilhome loft med vandskader er at finde kilden til lækagen og rette det først. Uden sådanne reparationer, vil skaden genopstå efter den næste regn. Når du har repareret taget og sat lækagen, skaden fra vand lække. Dit hjem forbedring butik har aerosol pletten blokkere og loft maling bare for denne reparation.

Instruktioner

•Applicer blue malere tape på væggen lige under den beskadigede loft flise uden at trykke på den nederste kant af tape på væggen. Stick plastfolie under den løse ende af båndet, og tryk på tape til at fastgøre den. Dække eventuelle møbler under området spray til at beskytte det fra spraymaling. Dække de metal gitter af en suspenderet flise loft med tape for at beskytte det fra maling spray. Dække loft-monteret aircondition eller varme udluftninger med tape og plast til at beskytte dem. Hvis varme eller air conditioning udluftning er rusten eller har brug for maleri, forlade det ubeskyttede så det kan sprayes.

•Spray pletten med aerosol pletten blocker. Lad det tørre 30 minutter. Anvende en anden frakke, hvis anbefalet i anvisningerne på etiketten af aerosol kan.

•Shake aerosol loft spray kan godt. Bære en maleri maske mens sprøjtning. Aerosol-spray er designet til at skyde lige op ud af dåsen. Teste spray på plast plader kort med én eller to hurtig sprays efter omrystning.

•Spray brun eller vandet farves loft flise med aerosol-spray ved hjælp af hurtig korte strøg. Dække hele pletten og lad den første frakke tørre efter anvisningerne på etiketten aerosol maling. Gøre det muligt malingen til at tørre og sprøjte et andet lag ved hjælp af korte hurtig sprays og slagtilfælde.

Tips & advarsler

  • Aerosol loft maling kommer i bare en standard farve og bør matche enhver loft. Det kan tage lidt øvelse at bruge denne type af aerosol maling. Tage et par praksis sprays på den plastfolie. Opbevar ikke spray på ét område for lang til at undgå at samle den maling og maling drypper.
  • Bære sikkerhedsbriller og en malers maske, når sprøjtningen loftet. Holde malerens maske, mens du fjerner tape og plastfolie. Arbejde i et godt ventileret rum og undgå vejrtrækning maling spray. Holde børn og kæledyr ud af lokalet.