Hvordan til at bygge din egen kold luft tilbagevenden

Hvordan til at bygge din egen kold luft tilbagevenden


En kold luft tilbagevenden er et system af kanalen arbejde, der indsamler luft den hjemmefra og sender det til ovn til opvarmning. Der er typisk en stor, kold luft tilbage vent pr etage. Kanalen arbejde fra at vent går tilbage til kold luft indtag udluftning på ovnen efter det er forbundet med alle de andre kold luft afkast. Kanalen og vents alle kommer i premade stykker. Den hårde del kører kanalen gennem huset.

Instruktioner

•Vælg placeringer til ventilationskanaler. Ventilationskanaler er typisk i nærheden af jorden, enten på gulvet eller en lavere del af væggen. Dette skyldes, at varm luft stiger og kold luft er tættere på jorden. Placeringen skal være tæt på hallow vægge eller steder i huset, der vil gøre kører for at gaffatape til udluftning let.

•Tilslut en firkantet kanal sektion til den kolde luft tilbage på ovnen. Kanalen kommer i sektioner, der passer på hinanden. Når en anden sektion er tilsluttet, skal du bruge en boremaskine og skruer til at forbinde dem. Køre kanalen opad. Vedhæft et Y eller fire-vejs stik gaffatape for antallet af ventilationskanaler vil der være. For eksempel vil en to etagers hus med en kælder har en fire-vejs-connector. En for den øverste etage, en til stueetagen, en til kælderen og en fører til ovnen.

•Køre den kanalen arbejde fra stikket til hver af steder, vent. Dette kan være en vanskelig opgave, prøve hen til opstille kanalen mellem vægge, hvis det er muligt. Tilslut kanalen paneler til vægge og loft ved hjælp af mounts. Mount ombrydes omkring kanalen arbejde og er skruet ind i væggen/loftet. Gøre dette hvert par fødder, hvor støtte er påkrævet.

•Measure størrelsen af dækslet vent på det sted, hvor ventilationen vil gå. Skære gulv eller væg. Fastgør kanalen arbejde til gulv eller væg. Tilføje en udluftningsanordning cover til kanalen arbejde.

•Drej på ovnen og test systemet.